4 sätt för att få trafik till din blogg

En blogg utan läsare är ganska värdelös. Om du har bloggat ett tag och enbart fått några enstaka besökare behöver du lägga upp en plan för att öka trafiken.

Att skapa trafik är lika viktigt för en bloggare som att skriva bra inlägg. Många bloggare är fantastiskt bra på att skapa material men har ingen aning om hur man kan skapa mycket trafik – än mindre hur de skall kunna tjäna pengar på sina ansträngningar. Här får du en snabbguide kring fyra populära (och effektiva) teknikerna för att skapa trafik till din blogg.

1. Bli SOCIAL

Socialt nätverkande och blogging hör ihop som handen i handsken. Dina blogg inlägg kan distribueras runt på sociala nätverk på många olika sätt. Gå med i Twitter och twittra om dina blogginlägg så snart du har lagt upp dem.

(vill du följa mig på twitter -besök http://twitter.com/jonascarlstrom)

Lägg upp en länk till din blogg på Facebook. Börja annonsera på Facebook

Lägg ut dina historier på Reddit.com och StumbleUpon.com.

Kom ihåg att du själv måste vara aktiv för att det sociala nätverkandet ska fungera. Om du besöker andras länkar och svarar på deras inlägg så är det mycket troligt att de gör samma sak för dig.

2. Bli SEDD

Hitta bloggar som handlar om din nisch och börja följa deras inlägg. Se till att kommentarerna du lämnar är konstruktiva och intressanta. Ägaren av bloggen är inte den enda som kommer att lägga märke till det och besöka in blogg, utan andra som lämnat kommentarer kommer också att gå till din blogg för att få mer av dina åsikter ring ämnet.

Kommentera inte på för många bloggar, men se till att du gör det på några relaterade varje vecka.


3. Bli SKICKAD

Att använda sig av RSS feeds är ett bra sätt att sammankoppla innehållet på din blogg så att det skickas till många olika av deras egna bloggläsare eller på deras sidor. De flesta bloggsystem inkluderar RSS feeds automatiskt en du får ut mycket mer av din feed om du använder dig av en gratisservice som till exempel FeedBurner.com.

Med FeedBurner kan du till exempel lägga till så att det delas via e-mail så att det drar in nya läsare och uppmuntrar tidigare besökare att återkomma.


4. Skaffa INKOMMANDE LÄNKAR

På tal om backlinks (inkommande länkar), så borde du arbeta med att bygga backlinks till din blogg genom flera olika metoder. Genom att skapa backlinks till din blogg kommer du att förbättra bloggens ranking i resultaten hos sökmotorerna. Du kan få mycket trafik om du blir sedd i den första gruppen med sökresultat för dina sökord.

Dessa fyra tekniker för att skapa trafik kan användas om och om igen för att få fler besökare till din blogg och öka antalet läsare.

Vill du ha mer information om hur du kan skapa en blogg som Google älskar och hur du sedan kan använda den för att driva trafik till dina sidor OCH tjäna pengar på Internet.

 

GRATIS VIDEOTRÄNING:
Hur vi kan få 5X mer trafik & omvandla den till nya kunder - varje månad på autopilot.

Här är några av sakerna som jag kommer att avslöja under videon:

  • Hu vi kan lägga till +100 kvalificerade leads eller e-post prenumeranter per dag
  • Skapa billigare trafik än våra konkurrenter - och ofta sänka annonskostnaderna med upp till 400%
  • Bygga e-postlista med annonser på sociala medier billigare och snabbare än någonsin
  • Konvertera leads till betalande kunder  autopilot
  • Hur vi kan hjälpa dig att få detta på plats snabbt & smidigt