“Det bästa är att allt är serverat…”

“Nu har jag framför allt så har jag fått upp ögonen på hur marknadsföring fungerar på nätet.
Det bästa är att allt är serverat. Tänk dig att du står med en spade framför en grop med guld.
Det du behöver göra är att ta tag i spaden och gräva. Alltså du måste göra jobbet!!
Var och hur är redan klart – tack vare MiniWebbplats.se!”

Lars-Åke Mannkvist

“Wow underbart. En ny värld öppnade sig!”

Miniwebbplats.se har hjälpt mig mycket. På bara 2 månader har jag lärt mig lika mycket som 1 års sökande på webben (har under 1 år försökt att göra egna effektiva hemsidor) men dina videor på Miniwebbplats.se gjorde så att jag fattade på en gång, wow underbart. En ny värld öppnade sig.

Per Jönsson
pjprofit.com

“Ett stort TACK till Dig för Din utmärkta information”

Jonas. Du är jätteduktig. Jag lyssnar genom Dina videos ofta.
Jag följer steg för steg.
Ett stort TACK till Dig för Din utmärkta information. Jag rekommenderar Dig till så många jag känner som sysslar med Internet och talar om att man kan tjäna pengar på Internet.

Ha en sköööön dag,

Laila Malmström

“Jag Älskar Informationen!”

Jag älskar informationen och kan som sagt se en enorm potential och för en gröngöling som mig så är det lättförståligt.

Videofilmerna är ett jättebra verktyg som man kan gå tillbaka till och stoppa och se igen.
Nu är jag äntligen motiverad och koncentrerad på att få igång verksamheten ordentligt!

Anneli Thern

“Nu Öppnas Så Många Dörrar! “

“Jag har alltid vetat hur viktigt det är att skapa system, bygga kontaktlistor osv. Men jag har inte klarat av det. Jag har helt enkelt inte begripit hur man gör, trots att jag köpt andra kurser och lagt ner mycket tid på det.

Tack vare detta har jag ÄNTLIGEN lyckats och det är jag så enormt stolt över! Nu öppnas så många dörrar!

Videoinstruktionerna har varit till mycket stor hjälp, och jag går fortfarande tillbaka till dem för att repetera vissa bitar.

Jag har nu redan 61 personer som nu får nu mina uppföljningsbrev som jag har lagt in i min autoresponder. Detta har gett några nya medlemmar och många som visat intresse av mina produkter.
Jag ser nu ännu bättre resultat när jag blir allt duktigare och finjusterar mina sidor.”

Lena Hilltorp

“Detta Medlemskap Visar Verkligen Steg för Steg Hur Du Kan Komma Igång Med Denna Lönsamma Verksamhet!”

“Tack Jonas för fantastisk information, dina videos och kompletterande produkter visar verkligen hur man snabbt och enkelt kan komma igång med lönsam verksamhet.
Detta är en möjlighet som vem som helst kan ta till vara på och med dina extra produkter blir det ännu effektivare. Tack för att du så enkelt och effektivt förklarar hur även jag kan skapa mig vinstgivande MiniWebbplatser inom flera spännande områden. Men detta är bara början!”

Bengt Dahlgren

“Nu har jag äntligen kunnat starta det som tidigare känts så avlägset..”

“Miniwebbplatser Deluxe medlemskap har verkligen gett min verksamhet på nätet en push framåt. Hela upplägget av kursen grundar sig på djup och branschspecifik kunskap om vad som säljer på Internet idag och hur man säljer det.

Samtidigt är det så enkelt att genomföra att i princip vem som helst kan göra sig en god förtjänst med dessa metoder. Eller med andra ord: Efter att ha gått igenom Jonas Carlströms videokurs så finns det inte längre någon ursäkt för att INTE tjäna pengar på nätet!”

Mats Larspers Företagare, Göteborg
larspers.com

“…OTROLIGT hög kvalitet”

“Denna information, bonusprodukter och videos som utbildningsmaterial, måste jag bara säga att det håller en helt OTROLIGT hög kvalitet.

Både själva informationen och de svenska videorna, att lyssna på Jonas lugna tydliga ord skapar en trygghet i sig, även för en totalt nybörjare.
Man får verkligen mycket för pengarna. Informationen har hjälpt mig att komma över den svåraste tröskeln som är att börja ta sig för med att ladda ner det som föreslås.

Du får lära dig massor om effektiv marknadsföring och hur man skall gå till väga för att slippa göra en många misstag själv. Denna information är svår att uppskatta värdet på – men värdet överstiger många gånger den summa som man investerar som Deluxmedlem.

Jag kan varmt rekommendera detta till dig som funderar på att skapa en egen webbplats och extrainkomster via Internet!”

Ulla Helgesson
projecctx.com

“Jag kan inte fatta att man kan göra hela processen så lysande enkel, Jonas”

“Jag har precis gjort färdigt min egna första SÄLJANDE MiniWebbplats tack vare dina Videos- WOW!

Samt lagt till en egen nischad produkt med proffsig grafik och säljbrev! Detta är underbart, jag önskar bara att jag hade haft detta för länge sedan när jag började. Det hade sparat mig många MÅNADER! Idén med att leverera bevisat potentiella nischer, med kanonbra produkter är verkligen att leverera en Business-In-a-Box och är genialiskt. ”

Hatten av för dig kompis.

Tack så mycket,

Stefan Larsson, Partille

“Suverän Information & IntruktionsVideor!”

“Informationen är mycket bra och lättfattlig – perfekt för nybörjare men också för lite mer avancerade användare. Har hjälpt mig att bygga upp en egen hemsida med den följden att jag redan är igång!”

Lars Wolgast

“Har just kommit igång och vill få igång min egen verksamhet Jag tycker den här serien är superbra.”

Jonas Risberg
holdemhustler-ebook.com

“Informationen är saklig, inspirerande och ger rejäla tips om hur och vad man kan göra för att komma igång snabbt, på ett enkelt språk.”

Kosotie
trueloveismagic.com

“Jag tycker informationen är mycket bra och den har hjälpt mig att komma vidare och även gett mig idéer för att utvecklas ännu mer tack vare Miniwebbplats.se”

Robert Lundh
rlconsultinfo.com

“Tycker att informationen är proffsig, strukturerad och lättläst samt att videorna är välgjorda. Har bland mycket annat lärt mig att göra hemsidor och ta betalt Online med hjälp av videorna på Miniwebbplats.se.”

Åke Lindgren – IT Konsult
hem.bredband.net/b239368/

“Informationen har varit väldigt bra. Jag hade tidigare flera webbsiter och erfarenhet men har snappat upp en hel del bra tips som absolut har ökat försäljningen.”

Peter A

“Jag tycker Videoserien är väldigt tydlig och bra. Jag har redan fått två stycken nya kunder!”

Sven Eng