Boka ett strategisamtal GRATIS med Jonas. Nå nästa stora genombrott och se om Business Mastermind passar dig!

Vill du också ha ett förutsägbart, beprövat system för att få nya värdefulla kunder varje vecka?  Boka då in ett gratis strategisamtal (ca 30 min) med Jonas idag, svara bara på ett par frågor först för att säkerställa att vi är en bra "matchning"


STARTA VIDEON!

MEDVERKAT PÅ:

Detta Strategisamtal är perfekt för dig om:


 • Du driver ett företag som redan tjänar pengar (omsätter +500 000 kronor per år)
 • Du har en beprövad produkt/tjänst och är hungrig på att växa och skala upp verksamheten
 • Du är öppen för nya strategier som kan hjälpa dig att uppnå dina mål snabbare
 • Du är oftast en positiv person och ser en utmaning som en möjlighet
 • Du är lätt att coacha och inser att du inte har precis alla svar
Vi har ett begränsat antal mötestider tillgängliga och vi vill att endast sökande som är taggade och redo att för att ta nästa steg i sin verksamhet ansöker.

För att boka ett strategisamtal gratis så klickar du nedan och väljer den tillgängliga tid som passar dig bäst.

Så här fungerar det:


 1. 1
  Du bokar en tid som fungerar för dig och ditt schema. Välj först datum och därefter en ledig tid så att du kan fokusera på ditt företag och tala ostört.
 2. 2
  Du kommer att fylla i ett kort frågeformulär (quiz), så att vi redan innan samtalet har en bild av hur du jobbar idag och vad du är ute efter.
 3. 3
  Jonas kommer att kontakta dig på det telefonnummer som du uppger i frågeformuläret på bokad tid. Kontrollera att du skrivit rätt telefonnummer.
 4. 4
  Samtalet brukar pågå i 30-45 minuter. Under samtalet tar jag dig genom en 6-punkts analys av ditt företag för att hitta vilka åtgärder och program som passar bäst just nu för att maximera dina resultat framöver.
För att boka ett strategisamtal gratis så klickar du enligt de gröna pilarna nedan och väljer det tillgängliga datum och tid som passar dig bäst.