I SAMARBETE MED EHANDEL.SE

Boka ett strategisamtal GRATIS med Jonas och nå nästa stora genombrott!

Vill du också ha ett förutsägbart, beprövat system för att få nya värdefulla kunder varje vecka?

Boka då in ett gratis strategisamtal (ca 30 min) med Jonas idag, svara bara på ett par frågor först för att säkerställa att vi är en bra "matchning"


MEDVERKAT PÅ:

Detta Strategisamtal är perfekt för dig om:


 • Du driver ett företag som redan tjänar pengar (omsätter +500 000 kronor per år)
 • Du har en beprövad produkt/tjänst och är hungrig på att växa och skala upp verksamheten
 • Du är öppen för nya strategier som kan hjälpa dig att uppnå dina mål snabbare
 • Du är oftast en positiv person och ser en utmaning som en möjlighet
 • Du är lätt att coacha och inser att du inte har precis alla svar
Vi har ett begränsat antal mötestider tillgängliga och vi vill att endast sökande som är taggade och redo att för att ta nästa steg i sin verksamhet ansöker.

För att boka ett strategisamtal gratis så klickar du nedan och väljer den tillgängliga tid som passar dig bäst.

Så här fungerar det:


 1. 1
  Du bokar en tid som fungerar för dig och ditt schema. Välj först datum och därefter en ledig tid så att du kan fokusera på ditt företag och tala ostört.
 2. 2
  Du kommer att fylla i ett kort frågeformulär (quiz), så att vi redan innan samtalet har en bild av hur du jobbar idag och vad du är ute efter.
 3. 3
  Jonas kommer att kontakta dig på det telefonnummer som du uppger i frågeformuläret på bokad tid. Kontrollera att du skrivit rätt telefonnummer.
 4. 4
  Samtalet brukar pågå i 30-45 minuter. Under samtalet tar jag dig genom en 6-punkts analys av ditt företag för att hitta vilka åtgärder och program som passar bäst just nu för att maximera dina resultat framöver.
För att boka ett strategisamtal gratis så klickar du enligt de gröna pilarna nedan och väljer det tillgängliga datum och tid som passar dig bäst.

KUNDERS FEEDBACK

Vad andra säger...


Vi är ett pålitligt gäng med lång erfarenhet, men det  är inte fel att höra vad andra säger om oss. Särskilt när det är komplimanger som dessa...

Magnus Meijer

Grundare, Bumpy.se

"Innan jag startade Jonas program var Facebook annonsering ett svart hål som jag stoppade in pengar i utan att veta vad jag fick tillbaka.

Förändringen har gjort att försäljningen har tripplats jämfört med samma månad förra året och då är detta under pågående Corona pandemi! Facebook annonseringen står för en väldigt stor del av denna ökningen.
Nu har vi fått full koll på hur vi snabbt och enkelt ser att vår facebook annonsering är lönsam och vad vi behöver justera. Har du en fungerande business men inte fått lönsamhet eller känner att Facebook annonsering är svårt, så tveka inte att gå med i programmet!"

Åsa Skeppstedt

Ägare, Tehusetjava.se

"Är så otroligt glad att jag gick med i Jonas program. Vi tappade i butikerna men håller uppe försäljningen tack vare alla kunderna från vår "LEAD MACHINE" som vi fått på plats med programmet. Jag insåg vikten av att hitta rätt målgrupper och tjusningen i att automatisera.

Det är väldigt tillfredsställande att se nya leads (prenumeranter på nyhetsbrevet) komma in som sen konverterar. Sen har det varit guld för mig att ha tillgång till regelbunden konsultation och Jonas ställer alltid upp med att dela med sig av sin kunskap. Vi har fått fantastiska resultat och vår omsättning online har ökat över förväntan!"

Per Svanström

E-com expert & owner, Belysningsdesign.se

"If you want to make more money, get better results, have happier customers, broaden your own horizon while you have a lot of fun and learn more than you thought was possible - then you HAVE TO do business with Jonas.

I have yet to meet anyone that I could so strongly recommend than him. Every time I have had a business meeting with Jonas I have learned something. I have had my own ideas challenged and developed and still he makes me feel special. Jonas is truly a pure blood professional and I congratulate any company that work with him and and can only feel sorry for those that don't, while I cant help hope that my competitors are the latter."

AnneSofie Ampeen 

Grundare, Slöjdmagasinet.se 

"Jag gick praktiskt taget från hobbyverksamhet som jag drev på lediga stunder vid sidan av min anställning, till att sälja för 10 000 kr/dag!

Herre min Gud, det bara väller in beställningar. Är verkligen tagen på sängen och kan egentligen inte fatta det! Tack Jonas!"

(Läs mer om AnneSofie här)

Anton Askenström

Grundare, Swedishtonic.com

"En försäljningsökning på 10x gånger!

Det var vad som hände när vi började jobba med Jonas och Facebook & Instagram annonsering strukturerat och efter ett system."

Raine Gustafsson

Grundare, Cellexir.se

"Innan Jonas coaching program marknadsförde vi endast oss via FB inlägg. Vi hade inte heller kunskap om hur systemet var uppbyggt med kampanjer, ad sets  annonser och hur man lägger in målgrupper (använder den befintliga kunddatabasen).

Nu har vi har grepp om alla viktiga delar och har kontroll så att snabbt kan göra nödvändiga justeringar eller optimeringar. Vi är numera självständiga och är inte längre i händerna på en 3-part för hanteringen av annonseringen. Programmet har varit väl investerade pengar som snabbt betalar sig med ett pedagogisk upplägg och bra support!"