Om du annonserar på Facebook och Instagram nu..

"Med mina nya annonsstrategier så kommer DU mer trafik, många på nyhetsbrevet och öka försäljningen utan stress...
Det garanterar jag"

(Jag jobbar t.o.m. med dig i 12 månader för att se till att det blir så)


"Vill du också vill lägga till en stabil, lönsam och skalbar ström av intäkter till din e-handel eller företag (på mindre än 6 veckor)?
 - Med endast ett Facebook annonskonto, ditt erbjudande och en krigares inställning och mig som "andrepilot" i 12 månader."

Hej Jonas här,


Om du läser detta så betyder det att du är intresserad av att få veta mer om vad det innebär att bli medlem i min Privata Coaching grupp.


Eftersom jag använder ordet "grupp" så tänker kanske väldigt många på "Mastermind" vilket detta INTE handlar om.


De främsta skälet till varför folk startar med coachingprogrammet är inte för att de vill nätverka, träffa andra likasinnade eller utbyta idéer med andra framgångsrika företagare även om det är väldigt värdefullt.


Den huvudsakliga anledningen att de blir medlemmar är för att de vill......Tjäna MER och stressa MINDRE 

Och det är vad de får.

Som ett resultat av videolektionerna och coachingen tillsammans med mig, så genererar en genomsnittlig medlem betydligt mer än vad de betalar till mig.


Om jag tar an dig som kund och du följer mina råd så kommer du att få en positiv avkastning på din investering. Punkt.

Inte bara det, du kommer också att njuta av processen eftersom det innebär mindre stress och mer frihet.

Allt "nätverkande" och andra företagare som delar med sig av sina bästa erfarenheter och tips... det är bara en bonus.


Skälet till att jag är så övertygad om att du kommer att få resultaten som du vill ha med det här program beror främst på två saker:


Först och främst så är det DU.


När jag accepterar dig som coachingkund så är det för att du redan har en verksamhet igång och produkter och tjänster som folk bevisligen vill ha.

(De allra flesta av mina klienter är redan förbi att omsätta 50 000 - 100 000 kr per månad online.)

Det betyder att du inte är en nybörjare eller person som letar efter ett "magiskt piller" eller hur man blir rik över en natt.


Vilket innebär att du redan är relativt framgångsrik inom ditt område och att du vill MER.

Utmaningen för dig är inte din arbetsmoral.


Det är snarare att du inte riktigt kan se de möjligheter som ger 
omedelbar tillväxt eftersom du är "fast" med att göra alla "saker" som krävs för att driva ditt företag som det ser ut just nu.


Det andra skälet till varför jag är så övertygad om att skapa resultat för dig är JAG.


Jag har snart spenderat TIO ÅR med att lösa denna typen av problem både för företag som anlitat mig och för företag som anställt mig.


(Några exempel på uppdragsgivare är Schibstedt Media Group samt på byråsidan Millstone Group, Pineberry och Star Republic och som Digital Marketing Manager på Mat.se och NA-KD.com.)


Det är 3 650 dagar ...som fortfarande ökar.

Det är många dagar med 'tvångsmässigt' fokus på EN SAK:

Att öka vinsten i företag som liknar ditt och samtidigt göra sig av med alla "flaskhalsar" som bromsar dig.

Det är min "magiska" formel.

Vi tar min erfarenhet och expertis, lägger till den i din för att skapa momentum och resultat.


Enkelt.


Som min flickvän säger: "Om du vill imponera på andra, gör det komplicerat. Om du vill hjälpa dem, gör det enkelt, Jonas."
Om du är övertygad om att Facebook/Instagram annonsering är eller kommer att vara en viktig del för er försäljning, då är det en kanal som du eller dem på marknadsavdelningen behöver behärska.


Då finns det i tre vägar att gå för att göra det.


- Det första är att på egen hand försöka läsa sig till bland motsägelsefulla artiklar vilka strategier och metoder som fungerar eller vilka som "inte fungerar längre" osv.

Det är som ett stort svart hål av information som lätt kan sluka all energi och tid som du har avsatt för det här utan att det tar dig framåt.


- Det andra är lämna över ödet för din framgång till en "Facebookbyrå" och hoppas att de skall bry sig lika mycket om dina produkter och tjänster som du gör. Även om det kan vara bra att komma igång med en annonskanal snabbt så försvinner ofta all kunskap i samma stund som du slutar med månadsbetalningarna eller avslutar samarbetet.


- Det tredje är att behålla kunskapen "in-house" och ta hjälp av någon som har erfarenheten och som kan visa dig snabbaste vägen fram. Men framför allt någon att fråga när saker INTE fungerar, t.ex  jag (vink vink :) eller någon annan som du har förtroende för.


Har du bara någon som guidar dig fram och visar dig exakt vilka steg du skall ta och vilken ordning så kommer du att få bättre resultat, spara tid, stress och undvika dyrbara felsteg.


Lite som en duktig personlig tränare som har en bevisat fungerande arbetsmetod, men som också kan justera ditt program och peppa dig fram till målet mycket snabbare än om du skulle göra det på egen hand.


Så kan man bara följa enkla instruktioner så kan nästan vem som helst på företaget få upp kampanjer på Instagram och Facebook som i stort sätt är självgående. 


Varför betala ett arvode varje månad till en byrå/konsult för Google Shopping eller dynamiska produktannonser på Facebook som är i stort sett självgående efter rätt uppsättning. Med lite enkel matematik (mellanstadienivå) så kommer du direkt själv att se vad som fungerar och inte fungerar. Att sedan anpassa budgeten är inte svårare än att höja eller sänka volymen på stereon.


Men detta får du självklart lära dig i coachingprogramet steg-för-steg tidigt i programmet.
 

Det är först då du har kontrollen. Det är den positionen man vill ha som företagare (jämfört med att hålla tummarna att någon annan skall flyga in och göra företaget framgångsrikt åt dig).


Det innebär att du också att du blir en mycket bättre "beställare" om du därefter vill anställa någon eller anlita en expert utifrån.Men vi har inte "tid" att bli bättre på Facebookannonsering själva?


Många tror att man alltid sparar tid när man anlitar en 'Facebookbyrå' men i verkligheten spenderar ni ändå massor av tid på att skicka annonsbilder, texter och rapporter fram och tillbaka. Tid som inte genererar någon försäljning alls. Nada.


Eller när du upptäcker ett stavfel eller felaktigt erbjudande på fredag eftermiddag och ni måste vänta till nästa vecka för att få det justerat.


Facebook Ads Manager är lite som att hoppa in i cockpiten på ett flygplan när man ser alla instrumenten för första gången och tänker: "Det här kommer jag aldrig att hinna lära mig - det är bäst att jag försöker skaffa någon som kan göra det åt mig!".

 

Men om man bara har tydliga instruktioner och någon som sitter bredvid så kommer du snabbt märka att det endast är några få reglage som du behöver få full kontroll och ett system på plats som sedan kommer att fungera ungefär som en autopilot.


Det här är helt nya videoinstruktioner (+24 timmar videomaterial) som jag har skapat (det är inte samma som mina andra självstudiekurser som jag erbjuder på den vanliga medlemssidan). I det här programmet bygger upp din egna "LeadMachine" (om du inte sett videon med min 4-stegformel så hittar du den här).

Det är de olika stegen som jag går igenom i detalj i mina nya videolektioner som bara är tillgängligt för dem i coachingprogrammet.


Starta videon nedan (är utan ljud) för att få en känsla för hur det ser ut inne på utbildningsplattformen som är som ett kassavalv som varje vecka fylls på  med nya insikter, förslag, guider, strategier, tips, tricks, hacks från mig och från de andra i gruppen.

1) UTBILDNINGSPLATTFORMENDu är välkommen att delta på dessa videokonferenser så ofta eller sällan du önskar.


Om du får förhinder så kan du även skicka mig frågor innan videokonferensen så kan jag ta med dem på videomötet.

Då kan du därefter bara logga in på medlemsplatsen igen och få tillgång till tidigare inspelade videokonferenser.

Vad är investeringen?

Detta mentorskap är inte prissatt för massorna ... Det är bara för en mindre grupp personer. 

Det är för de som är verkligen seriösa och förstår värdet av att få struktur, uppmärksamhet, hjälp, ansvar och att vara en del av ett grupp som lyfter upp och motiverar varandra. 

Programmet inkluderar allt du har läst om på den här sidan och med mig som coach i 12 månader är 45 000 kr.

Men eftersom programmet är relativt nystartat och fortfarande utvecklar och förbättrar det löpande så är priset just nu endast 30 000 kr (ex. moms).

Det är ca 2500 kr per månad. Om du inte tror att du med min kunskap och support kan skapa kampanjer som är värda många gånger om än den investeringen så är nog inte detta programmet för dig.

Men om du känner att detta är en "no-brainer" och tänker: "Jonas jag vill köra på det här. "

"Hur går jag vidare, då?"

Klicka på knappen längst ner på sidan så hörs vi kort över telefon för att se om detta passar bra för oss båda. Då får du alla detaljerna för att bli medlem och får ett välkomstemail med inloggningsuppgifter och precis vilka steg som du skall ta.


Vi ses på 'insidan'...


Jonas


PS. Jag får ibland frågan: "Jonas, varför skall jag investera i ditt coachingprogram?" Då är mitt svar: "Jo, för att alla förtjänar en företagsutbildning som kan förändra ens liv."Ladda ner Programinnehållet här:

© 2020 JonasCarlstrom.se