"Med min LeadMachine™ på plats inom 30 dagar så kommer DU få mer trafik och öka försäljningen utan stress!"

(Jag jobbar t.o.m. med dig i 12 månader för att se till att det blir så)


MEDVERKAT PÅ:

MEDVERKAT PÅ:

(Klicka på ikonen nere till höger på videospelaren för att få helskärm. Denna video ser du bäst på din dator eller läsplatta.)

"Vill du också vill lägga till en stabil, lönsam och skalbar ström av intäkter till din e-handel eller företag
(på mindre än 30 dagar)?"


Hej Jonas här,

Om du läser detta så betyder det att du kanske är intresserad av att få veta mer om vad det innebär att bli medlem i min Privata Coaching grupp.

De främsta skälet till varför folk startar med coachingprogrammet är inte för att de vill nätverka, träffa andra likasinnade eller utbyta idéer med andra framgångsrika företagare även om det är väldigt värdefullt. Den huvudsakliga anledningen att de blir medlemmar är för att de vill tjäna MER och stressa MINDRE.

Jag är din coach och "bollplank" under 12 månader.

Hur du kan få 26X fler leads med vårt nya "FB Lead Machine" program

Här kan du se hur vi har skalat upp försäljningen med +110% på 30 dagar för en av våra klienter.

Vad är LeadMachine™ ?

Vad ingår i LeadMachine™ ?

Vem är detta för?


 • Personer som erbjuder tjänster och produkter av högt värde för en specifik marknad (t.ex e-handlare).
 • Är seriös med att bli ledande inom sitt område.
 • Vill utveckla ett “skillset” som är högt värderad på marknaden
 • Konsulter som hjälper andra företagare att få bättre resultat.
 • Entreprenörer & marknadsförare som behöver fler leads och försäljningar
 • Villig att satsa och förstår att man behöver investera i sin kunskap och företag för att få det att växa.

Eller om du känner igen något av det här:


 • Inte når ut tillräckligt med ditt budskap och erbjudande
 • Har svårt att hitta rätt målgrupper eller hitta rätt kunder
 • Har tidsbrist och bara vill veta vad som fungerar och struntar i resten
 • Vill öka kunskapen men vet inte i vilken ände jag skall börja
 • Vill få många fler kontakter och potentiella kunder i nyhetsbrevet
 • Vill ha en tydlig och hållbar Facebook strategi
 • Få full kontroll över siffrorna & förstå vad som fungerar/inte fungerar
 • Vill öka lönsamheten på kampanjerna
 • Vill kunna skala upp verksamheten

Här är vad några av deltagarna tycker...

"Jonas och hans FB Lead Machine 'överlevererar'. Vi har sålt för 500 000 kr som resultat av programmet och vi har nu en maillista på +31 000 personer!"

Torbjörn Sandblad, 
E-Commerce Manager 

MYOROFACE.COM

Lilians  säljer onlinekurser och hon har också byggt en egen 'LeadMachine' med programmet. I videon kan du se hennes annonskonto, som nu genererar besökare för 0,80 kr och nya personer till nyhetsbrevet (leads) för 1,56 kr

Lilian Alteskjear
Kursskapare
Naturligsjalvlakning.se  


Smilebutiken.se om sina försäljningsökningar och hur de skaffade sin kunskap om Facebook ads

100% Övertygad


Skälet till att jag är så övertygad om att du kommer att få resultaten som du vill ha med det här program beror främst på två saker:

Först och främst så är det DU.

När jag accepterar dig som coachingkund så är det för att du redan har en verksamhet igång och produkter och tjänster som folk bevisligen vill ha.

(De allra flesta av mina klienter är redan förbi att omsätta 50 000 - 100 000 kr per månad online.)

Det betyder att du inte är en nybörjare eller person som letar efter ett "magiskt piller" eller hur man blir rik över en natt.

Vilket innebär att du redan är relativt framgångsrik inom ditt område och att du vill MER.

Utmaningen för dig är inte din arbetsmoral.

Det är snarare att du inte riktigt kan se de möjligheter som ger 
omedelbar tillväxt eftersom du är "fast" med att göra alla "saker" som krävs för att driva ditt företag som det ser ut just nu.
Det andra skälet till varför jag är så övertygad om att skapa resultat för dig är JAG?

Jag har snart spenderat TIO ÅR med att lösa denna typen av problem både för företag som anlitat mig och för företag som anställt mig.

(Några exempel på uppdragsgivare är Schibstedt Media Group samt på byråsidan Millstone Group, Pineberry och Star Republic och som Digital Marketing Manager på Mat.se och NA-KD.com.)

Det är 3 650 dagar ...som fortfarande ökar. Det är många dagar med 'tvångsmässigt' fokus på EN SAK:

Att öka vinsten i företag som liknar ditt och samtidigt göra sig av med alla "flaskhalsar" som bromsar dig.

Det är min "magiska" formel.

Vi tar min erfarenhet och expertis, lägger till den i din för att skapa momentum och resultat.
Enkelt.

Som min flickvän säger: "Om du vill imponera på andra, gör det komplicerat. Om du vill hjälpa dem, gör det enkelt, Jonas."

Du har TRE vägar för att få bättre resultat med din annonsering på Facebook & Instagram


Om du är övertygad om att Facebook/Instagram annonsering är eller kommer att vara en viktig del för er försäljning, då är det en kanal som du eller dem på marknadsavdelningen behöver behärska.

Då finns det i tre vägar att gå för att göra det.

- Det första är att på egen hand försöka läsa sig till bland motsägelsefulla artiklar vilka strategier och metoder som fungerar eller vilka som "inte fungerar längre" osv.

Det är som ett stort svart hål av information som lätt kan sluka all energi och tid som du har avsatt för det här utan att det tar dig framåt.

- Det andra är lämna över ödet för din framgång till en "Facebookbyrå" och hoppas att de skall bry sig lika mycket om dina produkter och tjänster som du gör. Även om det kan vara bra att komma igång med en annonskanal snabbt så försvinner ofta all kunskap i samma stund som du slutar med månadsbetalningarna eller avslutar samarbetet.

- Det tredje är att behålla kunskapen "in-house" och ta hjälp av någon som har erfarenheten och som kan visa dig snabbaste vägen fram. Men framför allt någon att fråga när saker INTE fungerar, t.ex  jag (vink vink 🙂 eller någon annan som du har förtroende för.

Har du bara någon som guidar dig fram och visar dig exakt vilka steg du skall ta och vilken ordning så kommer du att få bättre resultat, spara tid, stress och undvika dyrbara felsteg.

Lite som en duktig personlig tränare som har en bevisat fungerande arbetsmetod, men som också kan justera ditt program och peppa dig fram till målet mycket snabbare än om du skulle göra det på egen hand.

Så kan man bara följa enkla instruktioner så kan nästan vem som helst på företaget få upp kampanjer på Instagram och Facebook som i stort sätt är självgående.  Det är först då du har kontrollen. Det är den positionen man vill ha som företagare (jämfört med att hålla tummarna att någon annan skall flyga in och göra företaget framgångsrikt åt dig). Det innebär att du också att du blir en mycket bättre "beställare" om du därefter vill anställa någon eller anlita en expert utifrån.

Men vi har inte "tid" att bli bättre på Facebookannonsering själva?


Många tror att man alltid sparar tid när man anlitar en 'Facebookbyrå' men i verkligheten spenderar ni ändå massor av tid på att skicka annonsbilder, texter och rapporter fram och tillbaka. Tid som inte genererar någon försäljning alls. Nada.


Eller när du upptäcker ett stavfel eller felaktigt erbjudande på fredag eftermiddag och ni måste vänta till nästa vecka för att få det justerat.


Facebook Ads Manager är lite som att hoppa in i cockpiten på ett flygplan när man ser alla instrumenten för första gången och tänker: "Det här kommer jag aldrig att hinna lära mig - det är bäst att jag försöker skaffa någon som kan göra det åt mig!".

 

Men om man bara har tydliga instruktioner och någon som sitter bredvid så kommer du snabbt märka att det endast är några få reglage som du behöver få full kontroll och ett system på plats som sedan kommer att fungera ungefär som en autopilot.


Det här är helt nya videoinstruktioner som jag har skapat (det är inte samma som mina andra självstudiekurser som jag erbjuder på den vanliga medlemssidan). I det här programmet bygger upp din egna "LeadMachine" (om du inte sett videon med min 4-stegformel så hittar du den här).

Det är de olika stegen som jag går igenom i detalj i mina nya videolektioner som bara är tillgängligt för dem i coachingprogrammet. Utbildningsplattformen som är som ett kassavalv som varje vecka fylls på  med nya insikter, förslag, guider, strategier, tips, tricks, hacks från mig och från de andra i gruppen.

1)LEAD MACHINE - STEG-FÖR-STEG UTBILDNING ONLINE

Här är de olika delarna som du kommer att få tillgång till i vår utbildningsplattform. Detta är inte bara en "utbildning" i hur du blir grym på att generera så relevant trafik på en av världens största annonsplattformar (Facebook/Instragram ads) så billigt som möjligt. Utan även hur du driver trafik till attraktivt innehåll och sedan lägger till en automatiserad uppföljning i världsklass. Det är när vi har alla dessa "tre" saker på plats som vi skapat en "Lead Machine".

Hur skiljer sig detta program från annan konsultation?

99,9 % av alla konsulter och coacher tar betalt per månad eller per timma vilket kan bli väldigt kostsamt men också ganska svårt att planera eftersom ni måste boka möten regelbundet som skall passa båda parter.  

I mitt program följer du de olika stegen i programmet på dina lediga stunder.

För att få tillgång och bli medlem med mitt coachingprogram, så betalar du bara en investering en gång, som är mindre än om du hade anlitat mig som konsult under 1-2 dagar!

Men när du väl blivit medlem och "kommit in i värmen" så kan du ställa frågor i FB-gruppen och hur länge du vill och vara med på mina videokonferenser varje vecka under 12 månader.

Var någon annanstans får du den möjligheten?

Tack vare att jag har komprimerat ner all min kunskap i de nyinspelade videolektionerna så får du egentligen tillgång till mer av mina erfarenheter och beprövade system jämfört med om du skulle anlita mig personligen.

Vilket också hade krävt att du spenderade mycket mer pengar, planering och möten med mig för att ändå prata om samma saker

2) PRIVAT FACEBOOKGRUPP


3) RÅDGIVNING & COACHING VARJE VECKA!


Hur fungerar videokonferenser i små grupper?

Varje vecka, just nu på torsdagar kl 19.00 så håller jag videokonferenser för små grupper, där jag personligen hjälper dig att svara på alla dina frågor och hur jag hade gjort om det var mina kampanjer eller uppsatta mål.

Varje tillfälle är begränsat till en handfull deltagare så att du hinner få tillräckligt med personlig hjälp från mig.

Jag har upptäckt att oavsett om det är ett fysiskt möte eller en videokonferens, så det något med gruppdynamiken som gör hela upplevelsen mer produktiv.

Här bredvid ser du tidsstämplarna ifrån ETT enda av våra inspelade veckosamtal som du också får tillgång till. Så att du enkelt kan gå till just det innehåll som intresserar dig extra mycket. Perfekt att ha om du inte kunde medverka Live på videokonferensen.

Du är välkommen att delta på dessa videokonferenser så ofta eller sällan du önskar. Om du får förhinder så kan du även skicka mig frågor innan videokonferensen så kan jag ta med dem på videomötet. Då kan du därefter bara logga in på medlemsplatsen igen och få tillgång till tidigare inspelade videokonferenser.

4) MALLAR, VERKTYG & CHECKLISTOR


Du får alla min mallar, verktyg, arbetsböcker, övningar och checklistor som kommer spara dig MASSOR med tid och frustration och säker ställer att du eller någon i ditt team snabbt får saker på plats och får förutsägbara resultat. 

Här är några av våra +100 kunder via coachat...

Vanliga frågor (FAQ)

Vem är coachingprogrammet för?

Det är gjort för dig som har en onlineverksamhet igång t.ex. B2B, onlinekurser, coaching eller driver en etablerad e-handel. Dvs du eller ni omsätter mer än 500 000 kr per år, om ni inte är helt nystartade.
Det är gjort för dig som är en rutinerad frilansare eller byråägare som har ovan nämnda företag som kunder och vill ha ett bollplank och vägledning från branschexperter för att få ännu bättre resultat för dina kunder.
Förutom det så är det för dig om du vill att du och ert team skall få full kontroll på siffrorna, ha expertkunskapen in-house, bli en bättre beställare framöver och ha ett "par extra ögon" som kan spara mycket pengar och frustration.

Vad kommer jag få ut av programmet?

Kursplanen: När du har gått med i programmet får du omedelbart tillgång till onlineversionerna av våra Quiz/Content, Facebook-Ads och e-postmarknadsförings program i videoformat. Det är samma utbildningssystem som jag själv använder när jag utbildat nybörjare på byrån som sedan haft hand om kunder med annonsbudget i miljonklassen. Därefter har jag finjusterat och förbättra och uppdaterat detta innehåll efter feedback från +100 personer ifrån coachingprogrammet.

Live-konsultation: Dessutom kör jag varje vecka 60-120 minuters utbildning och ger dig personlig feedback. Du får tillgång till alla live-call samt även tillgång till vårt bibliotek med tidigare utbildningar/inspelningar om du inte kan vara med live. Vi har nu nordens absolut största bibliotek med inspelningar där vi tagit upp alla möjliga tänkbara saker inom ämnet utöver det vi lär ut själva kursplanen. Här hittar du enkelt tidsstämplar till de avsnitt för just de delar som du vill se, som vi har förklarat eller visat en på demo på.

Vår Community: Som medlem kommer du att ansluta dig till en unik grupp av drivna företagare, marknadsförare och experter som också vill få sina företag att växa och som delar med sig av vad som fungerar. Varje dag svarar jag och medlemmar på varandras frågor, delar nya idéer och stödjer varandra. Våra medlemmar inspirerar mig varje dag och jag vet att du kommer att känna på samma sätt. Det är framför allt denna del som bidrar till att programmet blir mer och mer värdefullt.

Hur mycket tid behöver jag lägga åt för att lyckas med detta?

När du väl har gått med i programmet får du omedelbar tillgång till de delar du behöver och kan direkt få kontakt och feedback på dina nuvarande kampanjer och på svar på frågor från kursplanens innehåll. Du bestämmer själv över takten när du går igenom "Lead Machine" programmet 6 träningsmoduler och hur engagerad du är med gruppen. Vilket innebär att du kan gå programmet även om du får fullt upp med andra saker under vissa veckor.

De personer som har mest framgång i coachingprogrammet spenderar ca 2-3 timmar per vecka i att gå igenom strategierna via mina videolektioner och 2-3 timmar på att och få dem på plats under de 6 första veckorna. En mindre investering med tanke på de fina resultaten våra medlemmar ser redan under den första månaden, med potential att dubbla storleken för ditt företag online under det första året.

Hur mycket kostar programmet?

Detta coachingprogram är inte prissatt för massorna. Det är bara för en mindre grupp personer. Eftersom jag och mitt team spenderar mycket tid med medlemmarna varje vecka och att vi värdesätter vår tid och kunskap så är inte programmet heller billigt. Jag brukar säga så här: "Om du tror att du kommer att sälja för minst 3500 kr EXTRA varje månad (plus din marginal på det du säljer) med min och programmets hjälp jämfört med på egen hand- så är det nog en bra investering för dig". Jag tror dock att du har ambition att öka din försäljning per månad mycket mer än så. Investeringen är alltså ca 3500 kr per månad då det är lite beroende på vilket betalalternativ du väljer.

Exempelvis om du idag säljer för ca 35 000 kr per månad så behöver du "bara" öka försäljningen med ca 10% för att räkna hem investeringen med mitt program. Säljer du för 350 000 kr per månad så räcker det endast med ca 1% förbättring för att räkna hem den investeringen. Det är också av den anledningen som vi har ett "strategisamtal" innan, för att få reda på vilken potential du har med programmet och säkerställa det är rätt för dig just nu eller inte.

Vi har redan hjälp av en Facebook-byrå idag eller person som jobbar med Facebookannonsering hos oss, är detta program ändå något för oss? 

Absolut. Tanken med en 'LeadMachine" är att lägga till en extra väg in med billigare trafik till er målgrupp (via t.ex. ett quiz) en sådan kampanj kan läggas till "ovanpå" era befintliga konverteringskampanjer som ni har igång idag. Men också för att snabbt bygga en e-postlista så att ni kan kommunicera med fler utan att ni måste annonsera varje gång ni vill nå personer i målgruppen. Många har ett nyhetsbrev idag men har inget effektivt sätt att få listan att växa. De flesta skickar enbart email till befintliga kunder (ca 1-2% av besökarna).

Det ni får lagt till med en 'Lead Machine" är den viktiga uppföljningen via automatiska email serier som 'utbildar' potentiella kunder om ert erbjudande. Bara genom att lägga till detta steg så brukar investeringen för hela programmet vara betald. Ni själva eller er Facebookbyrå sköter Ads Manager och med LeadMachine så får ni alla dessa tre saker att samverka. Dvs. billigare trafik via t.ex. quiz, ihop med en smart automatisk uppföljning via e-post för ett bättre samlat resultat. På så vis så bygger ni även en värdefull tillgång (e-postlista ni kan kommunicera med nästa gratis) samtidigt som ni annonserar.