"Med min LeadMachine™ så kommer DU få mer trafik och öka försäljningen utan stress, 
det garanterar jag!"

(Jag jobbar t.o.m. med dig i 12 månader för att se till att det blir så)


MEDVERKAT PÅ:

MEDVERKAT PÅ:

"Vill du också vill lägga till en stabil, lönsam och skalbar ström av intäkter till din e-handel eller företag
(på mindre än 6 veckor)?"


Hej Jonas här,

Om du läser detta så betyder det att du är intresserad av att få veta mer om vad det innebär att bli medlem i min Privata Coaching grupp.

Eftersom jag använder ordet "grupp" så tänker kanske väldigt många på "Mastermind" vilket detta INTE handlar om.

De främsta skälet till varför folk startar med coachingprogrammet är inte för att de vill nätverka, träffa andra likasinnade eller utbyta idéer med andra framgångsrika företagare även om det är väldigt värdefullt.

Jag är din coach och "bollplank" under 12 månader.

Den huvudsakliga anledningen att de blir medlemmar är för att de vill...

...Tjäna MER och stressa MINDRE 


Och det är vad de får.

Som ett resultat av videolektionerna och coachingen tillsammans med mig, så genererar en genomsnittlig medlem betydligt mer än vad de betalar till mig.


Om jag tar an dig som kund och du följer mina råd så kommer du att få en positiv avkastning på din investering. Punkt.

Inte bara det, du kommer också att njuta av processen eftersom det innebär mindre stress och mer frihet.

Allt "nätverkande" och andra företagare som delar med sig av sina bästa erfarenheter och tips... det är bara en bonus.

Här kan du se hur vi har skalat upp försäljningen med +110% på 30 dagar för en av våra klienter.

Vad är LeadMachine™ ?

Vad ingår i LeadMachine™ ?

Vem är detta för?


 • Personer som erbjuder tjänster och produkter av högt värde för en specifik marknad (t.ex e-handlare).
 • Är seriös med att bli ledande inom sitt område.
 • Vill utveckla ett “skillset” som är högt värderad på marknaden
 • Konsulter som hjälper andra företagare att få bättre resultat.
 • Entreprenörer & marknadsförare som behöver fler leads och försäljningar
 • Villig att satsa och förstår att man behöver investera i sin kunskap och företag för att få det att växa.

Eller om du känner igen något av det här:


 • Inte når ut tillräckligt med ditt budskap och erbjudande
 • Har svårt att hitta rätt målgrupper eller hitta rätt kunder
 • Har tidsbrist och bara vill veta vad som fungerar och struntar i resten
 • Vill öka kunskapen men vet inte i vilken ände jag skall börja
 • Vill få många fler kontakter och potentiella kunder i nyhetsbrevet
 • Vill ha en tydlig och hållbar Facebook strategi
 • Få full kontroll över siffrorna & förstå vad som fungerar/inte fungerar
 • Vill öka lönsamheten på kampanjerna
 • Vill kunna skala upp verksamheten

Här är vad några av deltagarna tycker...

Magnus Meijer

Grundare, Bumpy.se

"Innan jag startade Jonas program var Facebook annonsering ett svart hål som jag stoppade in pengar i utan att veta vad jag fick tillbaka.

Förändringen har gjort att försäljningen har tripplats jämfört med samma månad förra året och då är detta under pågående Corona pandemi! Facebook annonseringen står för en väldigt stor del av denna ökningen.
Nu har vi fått full koll på hur vi snabbt och enkelt ser att vår facebook annonsering är lönsam och vad vi behöver justera. Har du en fungerande business men inte fått lönsamhet eller känner att Facebook annonsering är svårt, så tveka inte att gå med i programmet!"

Åsa Skeppstedt

Ägare, Tehusetjava.se

"Är så otroligt glad att jag gick med i Jonas program. Vi tappade i butikerna men håller uppe försäljningen tack vare alla kunderna från vår "LEAD MACHINE" som vi fått på plats med programmet. Jag insåg vikten av att hitta rätt målgrupper och tjusningen i att automatisera.

Det är väldigt tillfredsställande att se nya leads (prenumeranter på nyhetsbrevet) komma in som sen konverterar. Sen har det varit guld för mig att ha tillgång till regelbunden konsultation och Jonas ställer alltid upp med att dela med sig av sin kunskap. Vi har fått fantastiska resultat och vår omsättning online har ökat över förväntan!"

Raine Gustafsson

Grundare, Cellexir.se

"Innan Jonas coaching program marknadsförde vi endast oss via FB inlägg. Vi hade inte heller kunskap om hur systemet var uppbyggt med kampanjer, ad sets  annonser och hur man lägger in målgrupper (använder den befintliga kunddatabasen).

Nu har vi har grepp om alla viktiga delar och har kontroll så att snabbt kan göra nödvändiga justeringar eller optimeringar. Vi är numera självständiga och är inte längre i händerna på en 3-part för hanteringen av annonseringen. Programmet har varit väl investerade pengar som snabbt betalar sig med ett pedagogisk upplägg och bra support!"

100% Övertygad


Skälet till att jag är så övertygad om att du kommer att få resultaten som du vill ha med det här program beror främst på två saker:

Först och främst så är det DU.

När jag accepterar dig som coachingkund så är det för att du redan har en verksamhet igång och produkter och tjänster som folk bevisligen vill ha.

(De allra flesta av mina klienter är redan förbi att omsätta 50 000 - 100 000 kr per månad online.)

Det betyder att du inte är en nybörjare eller person som letar efter ett "magiskt piller" eller hur man blir rik över en natt.

Vilket innebär att du redan är relativt framgångsrik inom ditt område och att du vill MER.

Utmaningen för dig är inte din arbetsmoral.

Det är snarare att du inte riktigt kan se de möjligheter som ger 
omedelbar tillväxt eftersom du är "fast" med att göra alla "saker" som krävs för att driva ditt företag som det ser ut just nu.


Det andra skälet till varför jag är så övertygad om att skapa resultat för dig är JAG?

Jag har snart spenderat TIO ÅR med att lösa denna typen av problem både för företag som anlitat mig och för företag som anställt mig.

(Några exempel på uppdragsgivare är Schibstedt Media Group samt på byråsidan Millstone Group, Pineberry och Star Republic och som Digital Marketing Manager på Mat.se och NA-KD.com.)

Det är 3 650 dagar ...som fortfarande ökar. Det är många dagar med 'tvångsmässigt' fokus på EN SAK:

Att öka vinsten i företag som liknar ditt och samtidigt göra sig av med alla "flaskhalsar" som bromsar dig.

Det är min "magiska" formel.

Vi tar min erfarenhet och expertis, lägger till den i din för att skapa momentum och resultat.
Enkelt.

Som min flickvän säger: "Om du vill imponera på andra, gör det komplicerat. Om du vill hjälpa dem, gör det enkelt, Jonas."

Du har TRE vägar för att få bättre resultat med din annonsering på Facebook & Instagram


Om du är övertygad om att Facebook/Instagram annonsering är eller kommer att vara en viktig del för er försäljning, då är det en kanal som du eller dem på marknadsavdelningen behöver behärska.

Då finns det i tre vägar att gå för att göra det.

- Det första är att på egen hand försöka läsa sig till bland motsägelsefulla artiklar vilka strategier och metoder som fungerar eller vilka som "inte fungerar längre" osv.

Det är som ett stort svart hål av information som lätt kan sluka all energi och tid som du har avsatt för det här utan att det tar dig framåt.

- Det andra är lämna över ödet för din framgång till en "Facebookbyrå" och hoppas att de skall bry sig lika mycket om dina produkter och tjänster som du gör. Även om det kan vara bra att komma igång med en annonskanal snabbt så försvinner ofta all kunskap i samma stund som du slutar med månadsbetalningarna eller avslutar samarbetet.

- Det tredje är att behålla kunskapen "in-house" och ta hjälp av någon som har erfarenheten och som kan visa dig snabbaste vägen fram. Men framför allt någon att fråga när saker INTE fungerar, t.ex  jag (vink vink 🙂 eller någon annan som du har förtroende för.

Har du bara någon som guidar dig fram och visar dig exakt vilka steg du skall ta och vilken ordning så kommer du att få bättre resultat, spara tid, stress och undvika dyrbara felsteg.

Lite som en duktig personlig tränare som har en bevisat fungerande arbetsmetod, men som också kan justera ditt program och peppa dig fram till målet mycket snabbare än om du skulle göra det på egen hand.

Så kan man bara följa enkla instruktioner så kan nästan vem som helst på företaget få upp kampanjer på Instagram och Facebook som i stort sätt är självgående. 

Varför betala ett arvode varje månad till en byrå/konsult för Google Shopping eller dynamiska produktannonser på Facebook som är i stort sett självgående efter rätt uppsättning. Med lite enkel matematik (mellanstadienivå) så kommer du direkt själv att se vad som fungerar och inte fungerar. Att sedan anpassa budgeten är inte svårare än att höja eller sänka volymen på stereon.

Men detta får du självklart lära dig i coachingprogramet steg-för-steg tidigt i programmet. Det är först då du har kontrollen. Det är den positionen man vill ha som företagare (jämfört med att hålla tummarna att någon annan skall flyga in och göra företaget framgångsrikt åt dig). Det innebär att du också att du blir en mycket bättre "beställare" om du därefter vill anställa någon eller anlita en expert utifrån.

Men vi har inte "tid" att bli bättre på Facebookannonsering själva?


Många tror att man alltid sparar tid när man anlitar en 'Facebookbyrå' men i verkligheten spenderar ni ändå massor av tid på att skicka annonsbilder, texter och rapporter fram och tillbaka. Tid som inte genererar någon försäljning alls. Nada.


Eller när du upptäcker ett stavfel eller felaktigt erbjudande på fredag eftermiddag och ni måste vänta till nästa vecka för att få det justerat.


Facebook Ads Manager är lite som att hoppa in i cockpiten på ett flygplan när man ser alla instrumenten för första gången och tänker: "Det här kommer jag aldrig att hinna lära mig - det är bäst att jag försöker skaffa någon som kan göra det åt mig!".

 

Men om man bara har tydliga instruktioner och någon som sitter bredvid så kommer du snabbt märka att det endast är några få reglage som du behöver få full kontroll och ett system på plats som sedan kommer att fungera ungefär som en autopilot.


Det här är helt nya videoinstruktioner (+24 timmar videomaterial) som jag har skapat (det är inte samma som mina andra självstudiekurser som jag erbjuder på den vanliga medlemssidan). I det här programmet bygger upp din egna "LeadMachine" (om du inte sett videon med min 4-stegformel så hittar du den här).

Det är de olika stegen som jag går igenom i detalj i mina nya videolektioner som bara är tillgängligt för dem i coachingprogrammet.

Utbildningsplattformen som är som ett kassavalv som varje vecka fylls på  med nya insikter, förslag, guider, strategier, tips, tricks, hacks från mig och från de andra i gruppen.

1)LEAD MACHINE - STEG-FÖR-STEG UTBILDNING ONLINE

Här är de olika delarna som du kommer att få tillgång till i vår utbildningsplattform. Detta är inte bara en "utbildning" i hur du blir grym på att generera så relevant trafik på en av världens största annonsplattformar (Facebook/Instragram ads) så billigt som möjligt. Utan även hur du driver trafik till attraktivt innehåll och sedan lägger till en automatiserad uppföljning i världsklass. Det är när vi har alla dessa "tre" saker på plats som vi skapat en "Lead Machine".

Hur skiljer sig detta program från annan konsultation?

99,9 % av alla konsulter och coacher tar betalt per månad eller per timma vilket kan bli väldigt kostsamt men också ganska svårt att planera eftersom ni måste boka möten regelbundet som skall passa båda parter.  

I mitt program följer du de olika stegen i programmet på dina lediga stunder.

För att få tillgång och bli medlem "for life" mitt coachingprogram, så betalar du bara en investering en gång, som är mindre än om du hade anlitat mig som konsult under 1-2 dagar!

Men när du väl blivit medlem och "kommit in i värmen" så kan du ställa frågor i FB-gruppen och hur länge du vill och vara med på mina videokonferenser varje vecka under 12 månader.

Eller om du så vill en direktkontakt med mig en Facebook-PT (konsult) som normalt tar  +2 200 kr per timme - utan extra kostnad efter att du har blivit medlem.

Var någon annanstans får du den möjligheten?

Tack vare att jag har komprimerat ner all min kunskap i de nyinspelade videolektionerna så får du egentligen tillgång till mer av mina erfarenheter och beprövade system jämfört med om du skulle anlita mig personligen.

Vilket också hade krävt att du spenderade mycket mer pengar, planering och möten med mig för att ändå prata om samma saker

2) PRIVAT FACEBOOKGRUPP


3) RÅDGIVNING & COACHING VARJE VECKA!


Hur fungerar videokonferenser i små grupper?

Varje vecka, just nu på torsdagar kl 19.00 så håller jag videokonferenser för små grupper, där jag personligen hjälper dig att svara på alla dina frågor och hur jag hade gjort om det var mina kampanjer eller uppsatta mål.

Varje tillfälle är begränsat till en handfull deltagare så att du hinner få tillräckligt med personlig hjälp från mig.

Jag har upptäckt att oavsett om det är ett fysiskt möte eller en videokonferens, så det något med gruppdynamiken som gör hela upplevelsen mer produktiv.

En del av det här består av kamratskap med andra medlemmar, och att kunna se vad andra medlemmar gör och åstadkommer. Men också vara en del av den "kollektiva kraften" som blir med en fokusgrupp av likasinnade människor som är ute efter liknande slutresultat...

...Ökad försäljning och fler personer in "butiken". Här bredvid ser du tidsstämplarna ifrån ETT enda av våra inspelade veckosamtal som du också får tillgång till. Så att du enkelt kan gå till just det innehåll som intresserar dig extra mycket. Perfekt att ha om du inte kunde medverka Live på videokonferensen.

Du är välkommen att delta på dessa videokonferenser så ofta eller sällan du önskar. Om du får förhinder så kan du även skicka mig frågor innan videokonferensen så kan jag ta med dem på videomötet. Då kan du därefter bara logga in på medlemsplatsen igen och få tillgång till tidigare inspelade videokonferenser.

4) MALLAR, VERKTYG & CHECKLISTOR


Du får alla min mallar, verktyg, arbetsböcker, övningar och checklistor som kommer spara dig MASSOR med tid och frustration och säker ställer att du eller någon i ditt team snabbt får saker på plats och får förutsägbara resultat. 

"Här är varför du skall gå med i Jonas program"

Michael Jidhed - Föreningsljuset.se

"Från nybörjare till att ha full kontroll på att få in nya kunder"

Gunita Gustafsson 

Vad är investeringen?

Detta mentorskap är inte prissatt för massorna ... Det är bara för en mindre grupp personer.

Det är för de som är verkligen seriösa och förstår värdet av att få struktur, uppmärksamhet, hjälp, ansvar och att vara en del av ett grupp som lyfter upp och motiverar varandra. 

Programmet inkluderar allt du har läst om på den här sidan och med mig som coach i 12 månader är 54 000 kr.

Men eftersom programmet är relativt nystartat och fortfarande utvecklas och förbättras löpande så är priset just nu endast 39 000 kr (ex. moms).

Det är 3 250 kr per månad. Om du inte tror att du med min kunskap och support kan skapa kampanjer och försäljning som långt överstiger den investeringen (jämfört om du gjorde det på egen hand) så är jag nog inte rätt person för dig.

Men om du känner att detta är en "no-brainer" och tänker: "Jonas jag vill köra på det här. "

"Hur går jag vidare, då?"

Klicka på knappen längst ner på sidan så hörs vi kort över telefon för att se om detta passar bra för oss båda. Då får du alla detaljerna för att bli medlem och får ett välkomstemail med inloggningsuppgifter och precis vilka steg som du skall ta.

Vi ses på 'insidan'...

Jonas

PS. Jag får ibland frågan: "Jonas, varför skall jag investera i ditt coachingprogram?" Då är mitt svar: "Jo, för att alla förtjänar en företagsutbildning som kan förändra ens liv."

Ladda ner Programinnehållet som "offert" här: