Press enter to see results or esc to cancel.

Därför är jag världens malligaste marknadsförare just nu…

Hej Jonas här.

Är det någon dag i livet som man är världens stoltaste och malligaste så är det nog när ens barn föds.

I fredags, den 17/3 klockan 00.07 kom min älskade dotter (mitt andra barn) Malou. Allt gick jättebra och alla mår bra.

Och man hamnar som i en ”bubbla” strax innan förlossningen och timmarna efter. Det är som att världen utanför inte existerar under den här tiden.

Mäktig känsla.

Vad har detta med marknadsföring att göra egentligen? 

 

Inte så mycket egentligen men desto mer med ”Automatiserad marknadsföring”.

Med det menar jag ungefär som att man har en ”maskin” som per automatik arbetar för dig även om du inte är på plats eller om du som jag de senaste dagarna befunnit dig i en ”bebis-bubbla”.

Mer konkret så innebar det att mina Facebookkampanjer genererade nya försäljningar och prenumeranter till mitt nyhetsbrev (som i sin tur innebär ytterligare försäljningar inom kort).

746 stycken nya prenumeranter på nyhetsbrevet för en av mina webbplatser inom träning och hälsa.

Och 343 personer som laddade ner min checklista för Facebook annonsering (dvs mitt ’Fronterbjudande’, som jag bl.a. visar och går igenom steg-för-steg i modul 2 i min nya Facebook Ads Masterclass).

Men inte bara det, jag visar även hur jag skapar annonsen och väljer målgrupper mm så att du kan följa med direkt på skärmen i min nya onlinekurs för just den kampanjen! Från början till slut helt enkelt så att vem som helst kan hänga med.

Just nu kör jag ett introduktionspris. Så om du också vill lära dig hur du ökar trafiken, försäljningarna till din webbplats så tycker inte att du skall vänta längre.

Eller så kanske du vill se hur du också kan skapa ”automatiserad marknadsföring” för din verksamhet som genererar prenumeranter, nya kunder även om du försvinner in i en ”bubbla”, t.ex. som jag gjorde i fredags.

Läs mer om vad du får när du agerar idag. Klicka här >>

Hälsningar

Pappa Jonas 🙂

P.S. Vi har redan flera som är igång med sina första Facebookkampanjer och är taggade och jättenöjda med kursen!

Är du själv intresserad men kanske har några frågor kvar du känner att du behöver ha svar på innan du ”vågar” prova – tveka inte på att svara på detta e-mail och ställ det du vill veta.

Eller läs bland våra vanligaste frågor en bit ner på sidan som beskriver innehållet för min Facebook Ads Masterclass.

Kommentarer

2 Comments

Petra Forssell

Grattis Jonas till det nya tillskottet i familjen!

Jag är verksamhetsledare på Nyföretagarcentrum Göteborgsregionen. Vi har precis börjat med en subventionerad kunskapskväll till sammans med en lokal konsult i digital marknadsföring som kommer att gå regelbundet hos oss (förhoppningsvis tillsammans med andra lokala aktörer inom rådgivning) regelbundet så länge det finns efterfrågan.

Fräck fråga ????; Får jag distribuera din pdf till våra kunder i samband med den kursen? Den breddar deras kunskap och ger kunderna en möjlighet att födjupa sig via dina erbjudanden om de vill.
Tacksam för svar. Ha det gott!

Med vänlig hälsning,
Petra Forssell

Jonas Carlström

Hej Petra,

Sorry för sent svar såg detta först nu. Det är helt ok att göra detta 🙂

Mvh Jonas


Lämna en kommentar

Share
Share
Tweet
Pin
Email