NY LJUDBOK!

"Hur du kan få 50-75 nya kunder per vecka med annonsering på sociala medier"

Videolektionerna är nyligen uppdaterade för 2021/2022

Jonas har bl.a medverkat på dessa ställen:

Nå din målgrupp, få fler kunder och få din verksamhet online att växa.

Jag heter Jonas Carlström och jag jobbat med Facebook annonsering och coachat +150 olika e-handlare annonskonton de senaste åren och ansvarat för miljontals kronor i annonsbudget. De har nu kontrollen själva över sin egen verksamhet vilket innebär: 

 • En pålitlig ström av nya kunder varje vecka oavsett utan att de behöver förlita sig på tidskrävande “hoppas bara” marknadsföring.
 • De har besökare och “kunder på kran”.
 • De sparar en massa pengar på dyrbara egna annonsmisstag.
 • De slipper betala en Facebookbyrå flera tusentals kronor per månad för saker som du enkelt kan göra på egen hand.

Flera av företagarna jag har utbildat har fått sånt självförtroende när det gäller generera trafik och försäljningar att de skapat flera nya webbplatser eller expanderat till nya länder allt eftersom deras kunskap “in-house” växer.

Det här är samma strategier som jag och mina klienter använder både för nystartade till stora etablerade e-handelsföretag. Det du kommer få serverat är det arbetssätt som tagit mig flera år att arbeta fram och finjustera.

Målet med hela boken är du skall få igång effektiv annonsering till din webbplats på 60-90 minuter!

Några fler fördelar med ljudboken

Stabil grund att bygga på

Då lära dig det viktigaste om Business Manager och Facebook-pixeln. Men ännu viktigare, hur du får fram innehållet som just dina kunder triggas av.

"Stjäl" flera års erfarenheter

Lägg beslag på redan beprövade strategier och arbetssätt för att få ut så mycket som möjligt med ett fåtal aktiviteter.

Veta vad som fungerar nu

Få reda på det viktigaste med målgrupper, kampanjinställningar, annonstyper och optimering.

Bli ovärderlig för ditt företag

Du kan bli personen som blir helt avgörande för hur det går för företaget när du genererar kunder på "kran"


Vad våra kunder säger:

Förändringen har gjort att försäljningen har tripplats jämfört med samma tid förra året

Facebook annonseringen står för en väldigt stor del av denna ökningen.
Nu har vi fått full koll på hur vi snabbt och enkelt ser att vår facebook annonsering är lönsam och vad vi behöver justera. Har du en fungerande business men inte fått lönsamhet eller känner att Facebook annonsering är svårt, så tveka inte att investera i Jonas kunskaper!"

MAGNUS MEIJER   //  Bumpy.se

En försäljningsökning på 10x gånger!

Det var vad som hände när vi började lyssna på Jonas när det kommer till Facebook & Instagram annonsering. Allt blev strukturerat och efter ett smart system.

ANTON ASKENSTRÖM    //  Swedishtonic.com

Få tillgång ljudboken direkt!

Ljudboken är fullpackad med insikter och insider-tips och du kommer att få tillgång till dem alla under ca en session som är ca 90 minuter.

Direkt efter din order så kan du lyssna på ljudboken och följa med i PDF:en. Du kan även lyssna via appen vart du en går med din smartphone!

Här är några av de hemligheter som du kommer att få med denna helt nya ljudbok...

 1. 1
  Saker som du behöver veta innan du ens börjar med din första annons och de vanligaste fallgroparna med Facebook annonsering.
 2. 2
  Skillnaden mellan en FB Ads expert och den genomsnittliga annonsören
 3. 3
  Potentialen som din e-handel har med annonsering på sociala medier. Hur du kan få 5-10 gånger mer i avkastning från annonsering jämfört med att investera pengar på börsen.
 4. 4
  Hur vi får vår “Ammunition” till våra annonser och min metod för att få dina potentiella kunders uppmärksamhet direkt.
 5. 5
  Hur du enkelt och effektivt kan använda storytelling för dina e-handelsannonser.
 6. 6
  Hur du får ordning på Business Manager så att du kan göra roliga saker istället
  Hur du använder pixeln och får den att jobba åt dig från dag ett
 7. 7
  Tre typer målgrupper som vi behöver ha koll på och hur du hittar relevanta målgrupper för just din e-handel och webbplats
 8. 8
  4 Look-alike (tvilling) målgrupper som du måste testa mot “kall trafik” (nya pot. kunder) och målgrupper som redan är uppvärmda eller superheta.
 9. 9
  Annonser och annonscopy som fungerar för både kampanjer mot “kall” trafik eller “varm” och de annonsformat som oftast kommer ge din e-handel bäst resultat.
 10. 10
  Hur du sätter upp Retargeting som fungerar för e-handlare. Kom ihåg att nästan 60-70% av din försäljning kommer att komma ifrån Retargeting
 11. 11
  Hur du får igång dynamiska produktannonser liknande Google Shopping fast på Facebook och Instagram.
 12. 12
  Sedan får du min enkla "annons funnel" som håller ordning på vart de olika annonserna skall in.
 13. 13
  Men jag går också igenom hur vi trimmar bort delar av kampanjerna som bara kostar pengar och skalar upp vinnarna.
 14. 14
  Eller hur vi sätter upp automatiska regler som höjer, sänker eller stoppar våra kampanjer så vi kan göra andra saker än att spendera tid i Ads Manager.

VIDEO BONUS:
Se när jag skapar kampanjer

Se hur jag steg-för-steg väljer målgrupper och skapar en prospekteringskampanj (hitta nya kunder) och en Retargeting kampanj (konvertera fler av besökarna) från början till slut i Ads Manager. På så vis kan du även praktiskt se hur jag använder strategierna i ljudboken i ett verkligt annons-case. Du kommer att se steg-för-steg hur enkelt det är att skapa dina egna lönsamma annonskampanjer. Med denna videon kan följa med och skapa dina egna kampanjer på mindre än 60-90 minuter.

Varför delar jag med mig av mina hemligheter?

Jag hade utan tvekan kunnat sälja denna informationen för över 5 000 kr. Det är faktiskt vad deltagarna har betalat när jag har visat dem mina strategier live i mindre workshop grupp för inte alls så länge sedan.

Saken är den, jag vill att många fler skall ha möjlighet att få en flygande start, få snabba resultat och kunna ta kontrollen över sin e-handels framtid. Jag vet att det innebär att jag i stort sett ger bort detta gratis (eller till priset av en eller två biobiljetter, beroende på vilket alternativ av produkten du väljer).

Jag vet att om du verkligen går igenom hela ljudboken och presentationen och tar stegen som jag går igenom där så kommer du att få in många fler kunder varje vecka med förutsägbarhet.

Mitt mål och förhoppning är att du kanske du vill ha mer produkter av mig eller rentav jobba ihop med mig i mitt coachingprogram längre fram. Så planen är att 'överleverera' med värde direkt så att du förhoppningsvis vill ha mer från oss senare.

JONAS CARLSTRÖM   //  Paid Social Specialist

Jonas Carlström är Facebook Ads PT:n som e-handlare & företagare vänder sig till för att få 5X fler leads & öka försäljningen med sociala medier - utan stress och krångel.

Med Carlstrom Coaching ökar ni och behåller expertkunskapen "in house".

Jonas Carlström har arbetat i över 10 år med digital marknadsföring. Bl.a. på Schibstedt och på byråsidan (Millstone Group, Pineberry och Star Republic) och som digital marketing manager på Mat.se och NA-KD.com.

Jonas Carlström 

Hör vad fler säger om Jonas innehåll...

Bästa tiden att få bättre resultat är nu!

Så om du också vill få +50-75 nya kunder per vecka med annonsering på sociala medier till din e-handel eller webbplats så passa på att lägga beslag på din kopia av ljudboken idag!

Säker kassa via Stripe

100%
PENGARNA TILLBAKA  GARANTI

100% Nöjdhetsgaranti

Du är helt skyddad av vår 100% nöjdhetsgaranti. Om du inte får bättre resultat med Facebookannonsering efter att ha använt strategierna och tipsen i denna boken eller om du är missnöjd på något annat sätt så kontakta oss så skickar vi dig en snabb återbetalning.

Jonas  Carlström

Vanliga Frågor

Kan jag inte bara titta på videor på YouTube och lyssna på podcasts för att göra det här själv?

Vilken teknik eller mjukvara behöver jag?

Kan du garantera att det här fungerar mig?

Är det bara e-handlare som har nytta av ljudboken?

Hur är ljudboken annorlunda från vanlig podcast?

Finns det en pengarna-tillbaka-garanti?

Hur får jag tillgång till själva ljudboken + PDF:en?