Jag önskar dig ett framgångsrikt 2011

Då har det blivit år 2011.

Det finns mycket man kan säga om förra året. Men när jag ser tillbaka så ser jag främst mig som nybliven pappa. Min papparoll startade i total förvirring men som sakta och säkert övergick till vardagsrutin för att sedan utvecklas till något alldeles underbart. Företagsmässigt så blev Bloggproffsskolan en fullträff som överträffade våra förväntningar på många sätt. Det tredje stora minnet var att vi bytte bort hösten och delar av den bitande svenska kylan mot vit sand och värme.

Man känner sig väldigt privilegierad när man har möjligheten ta med sig familjen utomlands under två månader och bo på en lyxresort precis vid havet. Men framför att kunna göra det utan att fråga någon chef om lov eller ta utav några sparade pengar. Visst hade jag med mig datorn och arbetade lite då och då. Tack vare det så fick vi också under denna perioden även in en hel del nya spännande jobb och några nya samarbeten. Jag lanserade till och med en ny produkt under tiden ifrån ett hotellrum med knackig uppkoppling!

Detta var möjligt tack vare att jag lärt mig att fokusera på produktivitet. Så passande nog heter den nya produkten Producera Mera i fall du missat det.

Hur ser planerna ut för 2011 då?

Jag älskar verkligen att lära ut internetmarknadsföring till nybörjare (man har ju själv varit där) men när vi ser i backspegeln så har jag sett att mitt företag spenderar allt mer tid till andra företagare som t.ex. redan har en produkt och som vill växa Online. Dvs. kort och kort personer som man inte behöver övertyga att Internetmarknadsföring är viktigt för att växa och som direkt förstår att man måste våga investera något för att få resultat.

Vi kommer att erbjuda fler ”done for you” tjänster för dig som marknadsförare och företagare. Vad är ”done for you”?

Jo, vi tar t.ex. hand om dina Google Adwords och Facebookkampanjer eller sökmotoroptimerar för dina viktiga sökord. Vi skapar också tex. dina landningssidor,  mobila webbplatser, säljbrev, grafik, bloggar, installationer, webbdesign och copywriting så att fler besökare handlar. Men hur skiljer vi oss från alla tusentals webbdesigners där ute? Enkelt. Vi är i grund och botten marknadsförare på heltid. Vad menar jag då?

Jo frågar du t.ex. en webbdesigner om en landningssida så får du ofta tillbaka en ‘produktbroschyr Online’ istället för ett verktyg som omvandlar besökare till nya kunder och bygger din kontaktlista under tiden. Det är skillnaden.

Jag har även tackat ja till fler av de seminarium som jag blivit inbjuden att tala på under det nya året. Skall bli kul! Jag planerar också för två egna workshops under året – där jag hoppas att vi kan ses!

Det skulle vara väldigt kul att få träffa dig som läser bloggen och snacka marknadsföring eller något annat.

Jag kommer också satsa mer tid på affärsutvecklande coaching och webbseminarier under det nya året. Och allt eftersom vi stöter på nya spännande metoder för att generera trafik och nya försäljningar till våra kunder så kommer vi säkert att komma ut med en del utbildningsprodukter, men inte i samma utsträckning som tidigare.

Ett tips för bästa möjliga start på 2011

Jag rekommenderar dig starkt att sätta igång nu direkt! Se till att få en bra start. Så skjut inte upp sakerna du behöver få gjort. Välj idag ett nytt projekt som du tycker verkar mest lovande och arbeta bara med det – tills du är helt klar.

Klarar du bara av att slutföra det så kommer resten att ‘rulla på’. Det är så här jag tror att du kommer få bästa möjliga start på det nya året, samtidigt som dina konkurrenter fortfarande längtar hem till soffan.

/Jonas

PS. Känner du fortfarande att du saknar den rätta gnistan för att komma igång? Se då på videon om hur Producera Mera systemet kan hjälpa dig att få gjort det du behöver göra för bästa start 2011. Eller dela med dig av dina bästa tips nedan för att få en raketstart på det nya året.

GRATIS VIDEOTRÄNING:
Hur vi kan få 5X mer trafik & omvandla den till nya kunder - varje månad på autopilot.

Här är några av sakerna som jag kommer att avslöja under videon:

  • Hu vi kan lägga till +100 kvalificerade leads eller e-post prenumeranter per dag
  • Skapa billigare trafik än våra konkurrenter - och ofta sänka annonskostnaderna med upp till 400%
  • Bygga e-postlista med annonser på sociala medier billigare och snabbare än någonsin
  • Konvertera leads till betalande kunder  autopilot
  • Hur vi kan hjälpa dig att få detta på plats snabbt & smidigt