NY WORKSHOP!

"Ett enkelt sätt att få dina produkter och tjänster i händerna på hundratals nya kunder varje dag på Google - utan stress och ett stort hål i plånboken."

I den här videoserien i 4 delar så visar jag exakt vad som ingår i en 'Säljmaskin på Google' och varför du INTE behöver spendera massor med tid på lära dig allt om Google Ads och ändå kan få riktigt bra resultat

Du kommer också få våra bästa gratistips via vårt nyhetsbrev som vi skickar när vi har relevanta nyheter, guider och erbjudanden att dela med oss.

Jonas har bl.a. föreläst, skrivit och blivit intervjuad på följande ställen:

-Per Svanström f.d. CEO, Reseguiden

"Om du vill tjäna mer pengar, få bättre resultat, ha lyckligare kunder, bredda din egen horisont medan du har  kul och lär dig mer än du trodde var möjligt - då MÅSTE du göra affärer med Jonas.

Jag har ännu inte träffat någon jag så starkt kan rekommendera som honom. Varje gång jag har haft ett affärsmöte med Jonas så har jag lärt mig något. Jag har fått mina egna idéer utmanade och utvecklade och ändå får han mig att känna mig speciell. Jonas är verkligen en ett fullblodproffs och jag gratulerar alla företag som arbetar med honom och kan bara tycka synd om de som inte gör det, medan jag hoppas att mina konkurrenter tillhör de senare. "