Hjälp lokala företag att tjäna pengar och synas på Google

Fördelen med att ha en Internetverksamhet på autopilot är att den nästan växer mer när man är bortrest (jämfört med ett ’vanligt’ företag som stannar upp när de anställda åker på semester).

Nu har halva året passerat och som farsan brukar säga: ”nu går vi bara mot mörkare tider där dagarna blir kortare och kortare”.Så där härligt positiv som bara han kan vara! Visserligen stämmer det, men för de flesta så har inte semestern ens börjat ännu.

Men det som jag tycker är allra mest spännande är att den svenska och skandinaviska Internetmarknaden blomstrar mer än någonsin.

Det är allt fler svenskar som börjar tjäna pengar på Internet på heltid och det finns fler personer att samarbeta med inom olika nischer.

Jag hävdar bestämt att en av de största möjligheterna på den svenska marknaden är att sälja egna eller andras informationsprodukter. Men det finns även en annan jättemöjlighet som du kan ta vara på om du är lite alert.

Det är att hjälpa lokala företag med deras marknadsföring på Internet.

Många av dem som prenumererar på vårt nyhetsbrev har läst en massa om Internetmarknadsföring och hur man tjänar pengar på Internet. Trots att de har en massa kunskaper så har de ändå inte riktigt har kommit igång ännu.

Jag var på en företagsträff här om veckan och träffade några företagare och de var fullkomligt svultna på information som kunde hjälpa dem synas på Internet.

I nästan en timme efter att mötet var slut blev jag bombarderad med frågor om dessa saker.

Saker som du redan vet!

Dina kunskaper är riktigt värdefulla för lokala företagare som vill synas på Internet.

De har webbsidor som inte producerar dem några bra resultat och deras konkurrens har inte heller en susning om vad de skall göra. Därför är det väldigt enkelt för dig att producera resultat för dem.

Men det bästa av allt är att de betalar bra. Varför?

Jo, för att de förstår att detta är framtiden men de har inte tid att lära sig alla saker som du och jag redan kan.

Det här är en fantastisk möjlighet under detta och det följande året. Därefter så tror jag att allt fler får upp ögonen för denna möjlighet.

Just detta är något som jag har jobbat med de senaste månaderna.

Vilket har lett till att jag har börjat med sökmotoroptimering – igen.

Detta för att kunna uppnå total dominans för ett sökord (både organiska resultat och sponsrade länkar – se bilden nedan).

Jag har provat sökmotoroptimering (SEO) tidigare men det dröjde inte länge förrän jag tappade tålamodet med att ’optimera’.En av anledningarna var att det tog alldeles för lång tid innan jag började se mina sidor på Google. Jag ville ha snabbare resultat!

Så att man kan säga att jag kort efter starten på min SEO-karriär (Search Engine Optimization) så övergav jag den (iaf. i form av mina egna ansträngningar).

I fall du känner mig sedan tidigare så vet du kanske att jag främst arbetar med PPC trafik ex. Google Adwords. Jag lärde mig istället att köpa trafik så effektivt som möjligt.

Jag lärde mig också att spåra vilka sökord som omvandlade till försäljningar. Detta förändrade hela min värld. Det var dessa sökord som jag sedan började kalla för mina ’guldord’.

Dessa kunskaper har jag nu på senare tid haft väldigt nytta av när jag nu är tillbaka inom det spännande området SEO och ”gratistrafik”.

Det var först när jag började sätta saker i system som jag verkligen började se några resultat. Så har det varit för mig för alla områden inom Internetmarknadsföring.

Jag behövde ett system för att skapa nya produkter, Pay-per-click kampanjer, copywriting och nu också för att skapa trafik med sökmotoroptimering (SEO).

Så håll utkik efter fler inlägg de närmsta dagarna och veckorna för då kommer vi avslöja mer hur du kan ta till vara på möjligheten jag har talat om idag och kunna dominera Google på den svenska marknaden med dina egna produkter, andras produkter (affiliate) eller få bra betalt för att hjälpa lokala företag.

Jonas

GRATIS VIDEOTRÄNING:
Hur vi kan få 5X mer trafik & omvandla den till nya kunder - varje månad på autopilot.

Här är några av sakerna som jag kommer att avslöja under videon:

  • Hu vi kan lägga till +100 kvalificerade leads eller e-post prenumeranter per dag
  • Skapa billigare trafik än våra konkurrenter - och ofta sänka annonskostnaderna med upp till 400%
  • Bygga e-postlista med annonser på sociala medier billigare och snabbare än någonsin
  • Konvertera leads till betalande kunder  autopilot
  • Hur vi kan hjälpa dig att få detta på plats snabbt & smidigt