STEG 1: Se "Lead Machine' videon nedan

"Jonas och hans FB Lead Machine 'överlevererar'. Vi har sålt för 500 000 kr som resultat av programmet och vi har nu en maillista på +31 000 personer!"

Torbjörn Sandblad, 
E-Commerce Manager 

MYOROFACE.COM

STEG 2: Gillar du vad du ser? Låt oss höras...


Om du vill ha vår hjälp med att få allt på plats så klickar du på knappen nedan för att boka in ett samtal


KUNDERS FEEDBACK

Se fler av våra coachingkunders resultat med programmet!

Här kan du se hur vi har skalat upp försäljningen med +110% på 30 dagar för en av våra klienter.


Här nedan kan du se 646% i avkasting (6,46 ROAS) på spenderat belopp 

Lilian säljer onlinekurser

Smilebutiken driver
e-handel  


Email blir en avgörande intäktskanal 


"Idag är e-post vår största inkomstkanal - tack vare Jonas system
för att generera leads på Facebook."

- Jenny - E-handelschef

Låga kostnader per klick (CPC) och per lead (CPL) för deltagare i LeadMachine Programmet

"Här är varför du skall gå med i Jonas program"

Michael Jidhed - Föreningsljuset.se

"Från nybörjare till  full kontroll på att få in nya kunder"

Gunita Gustafsson 

Magnus Meijer

Grundare, Bumpy.se

"Innan jag startade Jonas program var Facebook annonsering ett svart hål som jag stoppade in pengar i utan att veta vad jag fick tillbaka.

Förändringen har gjort att försäljningen har tripplats jämfört med samma månad förra året och då är detta under pågående Corona pandemi! Facebook annonseringen står för en väldigt stor del av denna ökningen.
Nu har vi fått full koll på hur vi snabbt och enkelt ser att vår facebook annonsering är lönsam och vad vi behöver justera. Har du en fungerande business men inte fått lönsamhet eller känner att Facebook annonsering är svårt, så tveka inte att gå med i programmet!"

Åsa Skeppstedt

Ägare, Tehusetjava.se

"Är så otroligt glad att jag gick med i Jonas program. Vi tappade i butikerna men håller uppe försäljningen tack vare alla kunderna från vår "LEAD MACHINE" som vi fått på plats med programmet. Jag insåg vikten av att hitta rätt målgrupper och tjusningen i att automatisera.

Det är väldigt tillfredsställande att se nya leads (prenumeranter på nyhetsbrevet) komma in som sen konverterar. Sen har det varit guld för mig att ha tillgång till regelbunden konsultation och Jonas ställer alltid upp med att dela med sig av sin kunskap. Vi har fått fantastiska resultat och vår omsättning online har ökat över förväntan!"

Per Svanström

E-com expert & owner,

"If you want to make more money, get better results, have happier customers, broaden your own horizon while you have a lot of fun and learn more than you thought was possible - then you HAVE TO do business with Jonas.

I have yet to meet anyone that I could so strongly recommend than him. Every time I have had a business meeting with Jonas I have learned something. I have had my own ideas challenged and developed and still he makes me feel special. Jonas is truly a pure blood professional and I congratulate any company that work with him and and can only feel sorry for those that don't, while I cant help hope that my competitors are the latter."

AnneSofie Ampeen 

Grundare, Slöjdmagasinet.se 

"Jag gick praktiskt taget från hobbyverksamhet som jag drev på lediga stunder vid sidan av min anställning, till att sälja för 10 000 kr/dag!

Herre min Gud, det bara väller in beställningar. Är verkligen tagen på sängen och kan egentligen inte fatta det! Tack Jonas!"

(Läs mer om AnneSofie här)

Anton Askenström

Grundare, Swedishtonic.com

"En försäljningsökning på 10x gånger!

Det var vad som hände när vi började jobba med Jonas och Facebook & Instagram annonsering strukturerat och efter ett system."

Raine Gustafsson

Grundare, Cellexir.se

"Innan Jonas coaching program marknadsförde vi endast oss via FB inlägg. Vi hade inte heller kunskap om hur systemet var uppbyggt med kampanjer, ad sets  annonser och hur man lägger in målgrupper (använder den befintliga kunddatabasen).

Nu har vi har grepp om alla viktiga delar och har kontroll så att snabbt kan göra nödvändiga justeringar eller optimeringar. Vi är numera självständiga och är inte längre i händerna på en 3-part för hanteringen av annonseringen. Programmet har varit väl investerade pengar som snabbt betalar sig med ett pedagogisk upplägg och bra support!"

© 2024, Carlstrom Coaching