"Bygg din egna lönsamma chattrobot & öka din försäljning med Messenger marknadsföring"

Vad skulle det innebära för dig om du skickade ett meddelande till 100 personer och ca 98 av dem faktiskt öppnade och läste ditt meddelande? 


Skulle du sälja MER på din webbplats, webbseminarium, mässa, online-kurs, e-handel, event, eller boka fler telefonmöten då?

Presenteras av Jonas Carlström,
som även medverkar på:

Skickar du e-post idag?
Läs vidare om hur du får 5x-8x fler att läsa dina meddelanden...

Jag vill börja med att visa dig siffrorna och jämföra öppningsfrekvensen (hur många som öppnar ditt e-postmeddelande) och klick frekvensen  (hur många som klickar sig vidare i ditt e-post meddelande) jämfört med Facebook Messenger.

Här kan nedan kan du se skillnaden i öppningsfrekvens och klickfrekvens för Messenger och med en bra email-kampanj. 

(OBS! Många e-handlare jag talar med har snarare öppningsfrekvenser ner mot 20% och klickfrekvenser närmare 2% på sina e-postutskick).


Om vi skulle ta och räkna lite på detta och se vad det innebär, så kan vi ta som exempel att vi genererat 1 000 nya kontakter via Facebookannonsering och endast 30 % av dem sedan öppnar våra email.

Det innebär att endast ca 300 personer kommer att se mitt e-post meddelande för alla pengar som jag har spenderat på annonseringen.


Men om jag istället går till min chattrobot och bygger en lista med prenumeranter via min chattrobot på liknande sätt som med min e-postlista så får jag vanligtvis en öppningsfrekvens på 85 %!


Så utav dessa 1 000 så får jag nu istället 850 personer som ser mitt meddelande och kan konversera med.

Det blir väldigt anmärkningsvärt man börjar kika på klickfrekvensen. En vanlig siffra via e-post ligger idag på ca 2% vilket innebär att endast 6 personer (av 300 som öppnade mailet) kommer klicka sig vidare från mitt e-postmeddelande.

Jämfört med Messenger jag sällan har fått är strax under 40% i klickfrekvens (även om det dalar en del om det är en serie meddelanden).

Om vi räknar på 40% av 850 stycken så blir det hela 340 personer som klickar sig vidare till en artikel, webbseminarium eller nästa steg i kundresan jämfört med 6 personer via e-post. Siffrorna här skiljer sig dramatiskt som du märker.

Det var när jag upptäckte detta som jag verkligen förstod kraften med en chattrobot och Facebook Messenger. Så för mina pengar så vill jag ha så bra ROI (avkastning på investerad annonsering) och därför använder jag en chattrobot idag.


Detta kommer att förändra landskapet på Internet väldigt mycket.


Vem är denna killen?

Jag heter Jonas Carlström och har de senaste 4 åren dagligen arbetat med Facebookannonsering. Idag hjälper jag större e-handelskunder med digital marknadsföring och deras digitala kanaler för en välkänd e-handlare. Innan det hanterade jag flera andra kunders digitala annonskampanjer via en mediabyrå och direkt hos e-handlare som Mat.se och NA-KD.com .

En av mina kunder ökade sin försäljning med 584 % och betalade 64% mindre för varje ny kund vi genererade via Facebook Ads.

Förutom att ha hjälpt andra klienter att öka försäljningen och lönsamheten med budgetar på miljontals kronor, så driver jag trafik till egna projekt online. Här är min profil på Linkedin.

Allt jag har lärt mig under den tiden och mitt SYSTEM jag använder dagligen för att lyckas med mina och mina klienters Facebook Ads delar jag med mig av på denna sidan.

Här kan du se vad ehandel.se skriver:

Föreläser på Lisebergsteatern (VFM 2018)

(Ex. på företag som jag har hjälpt med Facebookannonsering) 

“Vill du bli bättre på Facebook marknadsföring och maxa din försäljning kan vi varmt rekommendera Jonas Carlströms onlinekurs. Passar marknadsförare, entreprenörer, e-handlare och coacher”

Johan Svenring - Ehandelstips.se

Nu finns det äntligen ett enkelt system du kan följa för snabbaste vägen till din egna chattrobot

Om du har kämpat med att få människor att öppna dina email, köpa dina produkter och att sänka dina annonskostnader, då är den här informationen för dig.


Du kommer alltid att veta vilket som är ditt nästa steg med detta system och få support på vägen. På samma sätt som att McDonalds använder ett system så att alla som börjar jobba där kan laga hamburgare som smakar likadant överallt i hela världen oavsett vilken bakgrund personerna har. De använder ett noga genomtänkt system och checklistor som de följer.

Låt mig presentera  
"Messenger Masterclass"

Med Messenger Masterclass kommer du att få lära dig hur du skapar engagerande konversationer på en kanal som de flesta av dina kunder använder dagligen. Det innebär att ditt budskap faktiskt når fram hela vägen istället för att fastna som ett oläst email i ett övergivet emailkonto eller i skräpkorgen på ett som är aktivt. 


Det här är den mest omfattande kursen inom marknadsföring på Messenger på svenska för marknadsförare, entreprenörer, e-handlare och coacher mf.l som vill skapa öka sin konvertering med engagerande konversationer via Messenger.

Messenger Masterclass är en online video utbildning som består av hela 9 stycken moduler.
I utbildningen så tar jag dig steg-för-steg igenom de viktiga momenten och processen jag använder för att engagera och öka min försäljning med Facebook Messenger. 


Du får tillgång till alla 9 moduler direkt efter order som du kan använda dygnet runt hur länge du vill (uppdateringar ingår i priset).


Du får även tillhörande checklistor och övningsuppgifter till modulerna. Varje modul innehåller flera djupgående videor där du enkelt kan följa med och använda direkt för dina egna kampanjer.


De tre första modulerna innehåller GRUNDEN och består av allt från förberedelser till de viktiga momenten du behöver ha på plats innan du börjar med att skapa kampanjer med Messenger.


Som t.ex hur du väljer strategi som passar din verksamhet, hur du formulera vad du säljer och hur du tar fram ett erbjudande som fungerar på Messenger och mycket mer. 


När du har grunden på plats är det dags att börja använda PLATTFORMEN (med den som vi skapar din smarta chattrobot). Om du vet hur du skickar email till prenumeranter på ett nyhetsbrev och ställer in det så kommer du klara att skapa meddelanden via Facebook Messenger. Den plattformen jag använder och som jag visar steg-för-steg på skärmen är faktiskt enklare att använda än ett email program. 

"Du kan  skapa en smart chattrobot snabbt & enkelt utan att kunna något om programmering!"

Kan du använda program för att skicka e-post som t.ex. Mailchimp, aweber osv så kommer lära dig det här på nolltid. Om inte så kan du följa med direkt på skärmen när jag skapar chattrobotar från början.


TIPS: Du behöver inte ha långa automatiska system för att få detta att fungera. Till en början kommer det att göra jättestor skillnad för din verksamhet om du bara kan lägga till en enkelt chattrobot på din Facebooksida, blogg eller e-handel. Börja där och ta det vidare sedan. Alla dessa saker får du lära dig kursen.

”Du kan inte kommunicera på samma sätt på Messenger som du gör med email!”

Här får du bl.a. lära dig : 

 • Hur vi "talar" på rätt sätt som fungerar på Messenger  
 • 6 Metoder för att öka antalet Messenger-prenumeranter  
 • Hur du placerar Messenger-formulär & knappar på din webbplats, landningssidor och Facebooksida. 
 • Hur du kan kvalificera, segmentera och skicka schemalagda meddelanden till dina prenumeranter utifrån deras intressen eller "actions" de tar inne på Messenger. 
 • Och mycket mer!


Därefter kommer de spännande modulerna om hur du ökar FÖRSÄLJNINGEN och antalet prenumeranter via Facebookannonsering och Retargeting via Messenger.

Vi avslutar sedan med optimera våra Messenger serier, använda mallar för att snabbt komma igång och använda några av bonusprodukterna du får för att nå ännu bättre resultat snabbare.

“Jonas är en av de jag har jobbat med som bara levererar. Inget strul, rakt och enkelt. Om jag behövde någon som var duktig på Internetmarknadsföring eller bara någon som kan resultatorienterad marknadsföring utan tjafs skulle jag gå direkt till Jonas Carlström.”

Krister Maxe - Copywriter & Författare

GRUNDEN:

1

Förståelse och inledning

 • Hur du får stenkoll på hur chattrobotar fungerar
 • Flera exempel för olika marknader/verksamheter
 • Mitt Messenger system i stora drag
 • Hur du lägger grunden för att lyckas
 • Men också nackdelarna med chattrobotar

2

Din strategi för Messenger

 • Det verkliga syftet och du använder det för just din marknad.
 • 80/20 regeln med Messenger (fokus på rätt saker)
 • Din chattrobotstrategi på plats innan du startar
 • Formeln för hur du snabbt beskriver vad du säljer så att alla (även på Messenger) förstår direkt!
 • Idéer för att segmentera eller kvalificera din målgrupp innan du startar.

3

Hur du skapar ett oemotståndligt erbjudande

 • Idéer för oemotståndliga erbjudanden som funkar med Messenger 
 • Massor av exempel på erbjudanden för olika nischer och branscher.
 • Hur du ser till att din första kontakt blir imponerande, personlig och positiv
 • Hur du redan vid första kontakten kan positionera dig som expert inom ditt område
 • Hur du kan skapa värdefulla och attraktiva erbjudanden som du redan tillgång till.

PLATTFORMEN:

4

Teknik & viktiga inställningar   

 • Hur du kommer igång med Manychat direkt
 • De viktiga inställningarna som de flesta missar och som ökar din konvertering
 • Hur du kopplar ihop chattroboten med dina FB sida
 • Annonsera till personer som liknar dina kunder
 • Hur du ställer in starthälsningen och ett smart ”autosvar”
 • Hur du använder chattfunktionen på rätt sätt
 • Hur du tar vara på feedback och uppdaterar din chattrobot så att kan svara på fler och fler frågor själv.

5

Copywriting för Messenger


 • Fler strategier för hur du ”pratar” på Messenger
 • Hur du sätter rätt ton och får dina prenumeranter att
  se fram emot nästa meddelande.
 • 3 metoder för hur du avslutar varje konversation
 • Hur du undviker att förvirra dina prenumeranter
 • Hur du undviker att ”sälja” till ointresserade
 • Maximera Facebooks konverteringsoptimering
 • Du får svar på ”hur ofta skall jag höra av mig?”


6

Messenger Automation

 • Hur du kan hantera och organisera dina leads
 • Hur du automatiskt kan segmentera så du bara spenderar din tid på dem som är verkligt intresserade
 • Hur du skapar olika sekvenser (liknade en email autoresponder) som ökar konverteringen till köp
 • Hur du taggar upp dina prenumeranter baserat på deras intresse.
 • Hur du skickar broadcastmeddelanden (nyhetsbrev) på rätt sätt med Messenger som känns personliga
 • Hur får antalet prenumeranter att växa snabbt med knappar, bars, slide-ins, popups mm

ÖKA ANTALET PRENUMERANTER:

7

Messenger Annonsering

 • Hur processen ser ut för framgångsrika Messenger annonser
 • Hur du skapar FB kommentar-annonser (viralt)
 • Hur du kan skapa Messenger knappar på din webbplats
 • Mina bästa hemligheter med Messengerannonsering på Facebook.
 • Hur jag använder JSON funktioner för mina Facebookannonser (strukturerat första meddelande) för att öka konverteringen.

8

Messenger Retargeting

 • Hur man använder retargeting på rätt sätt med Messenger.
 • Min två-steg-raket som fungerar för 99% av alla företags som erbjuder något av värde online.
 • Hur jag skapar retargeting annonser steg-för-steg i Ads Manager
 • Hur jag ställer in målgrupper och utesluter målgrupper som jag inte vill annonsera till

9

Optimera & Rapportera som ett proffs

 • Hur du testar din chattrobot snabbt & enkelt innan du går live.
 • Hur du optimerar dina flöden
 • Hur vi tar vara på feedbacken som kommer in och förbättrar upplevelsen systematiskt
 • Orsaker till varför inte kampanjen levererar
  (och vad du kan göra åt det)
 • Nyckeltal att hålla reda på
 • Verktyg för att skapa större flöden (flödesscheman)
 • Fortsättning och framtiden för chattrobotar

När du startar programmet idag får du dessa bonusprodukter på köpet

1

BONUS : Övningsuppgifter

 • För att säkerställa att du har fått de viktiga delarna på plats efter varje modul så kommer övningsuppgifterna fungera som en vägvisare.
 • En anledning till att tidigare kursdeltagare har fått bra resultat är vikten av "learning by doing".

2

BONUS : Gratis uppdateringar av programmet 

Facebook tenderar att förändra på saker relativt ofta, så vi kommer att uppdatera kursen motsvarande där det behövs kvartalsvis.


Med andra ord du behöver inte hålla koll på alla förändringar - vi gör det åt dig!

3

????NY BONUS : Hur du kan skapa chattrobotar åt andra företag och få (bra) betalt


 • Det är stor efterfrågan på personer som kan hjälpa ANDRA företag att automatisera och engagera på det här viset som man kan med Messenger
 • Hur du hittar företag och erbjuder dem detta på ett attraktivt sätt.
 • Hur du kan kvalificera företag så att du inte fastnar med tidstjuvar som vill ha allt nästan gratis
  Hur du tar betalt för den här tjänsten (on-off eller månads-retainer) 
 • Hur du känner igen vilken typ av företag som allra störst Och mycket mer!


Här är allt du får när du investerar i programmet:

Messenger Masterclass

2 500 kr (3 125 inkl. moms)

Övningsuppgifter (värde 795 kr)

GRATIS

Uppdateringar av programmet (värde 995 kr)

GRATIS

Bonus: Hur du kan skapa chattrobotar åt andra företag 

GRATIS

100% Nöjdhetsgaranti

Jag vill att du skall vara lika övertygad om värdet på innehållet i min Masterclass som jag och våra kunder är. Därför skall jag nu att visa att denna investering är helt utan risk.

Handla min Messenger Masterclass idag och gå igenom alla modulerna.

Om du inte efter det är fullständigt övertygad om att informationen i videorna är värt priset för paketet många gånger om, så kan du inom 30 dagar be om pengarna tillbaka. Då kommer jag att betala tillbaka din investering och vi skiljs åt som vänner.

När du väl har börjat använda dessa smarta tekniker och strategier som programmet erbjuder, så kommer du att bli riktigt överraskad över den skillnad det innebär för ditt företag och plånbok. Kom ihåg att det räcker med EN riktigt bra Messengerkampanj för att få ett jättelyft.

Okej, du förstår nog nu att all risk ligger på mig.

Men det låga priset gäller bara under en begränsad tid. Därefter kommer erbjudandet inte att erbjudas på samma sätt.

Beställ Messenger Masterclass idag.

Efter att du har valt lösenord och betalningen har gått igenom så kan du börja titta på första videon.

Mitt tips är att du häller upp ett glas av din favoritdryck, slår dig ner framför datorn med ett anteckningsblock och börja skriva ner de idéer du får. Gör en lista med de tips, tricks och hemligheter som du tycker är mest hjälpsamma och börja sedan använda dem omedelbart.

Ola Wallström?

Mera Mål AB

quote-left

“Jonas är expert på Internetmarknadsföring. Skönt att ha ett proffs som kan alla detaljer, tips och trix. Det som särskiljer en expert från de övriga är att en expert tänker ett steg före och berättar vilka frågor jag borde tänka på. Det gör Jonas på ett mycket trevligt och effektivt sätt. Han har hjälpt vårt företag att gå från idé till rena intäkter.”

Varför investera i min Masterclass?


1. Du kommer att få fler klick och fler kunder som faktiskt ser ditt budskap vilket i slutändan kommer att ge dig mer över i plånboken jämfört med utan dessa hemligheter.


2. Du kommer att få  mer engagerade personer till din webbplats jämfört med dina konkurrenter som endast använder email och annonser för att kommunicera med sina potentiella kunder.

Vilket i sin tur leder till att du sänker din marknadsföringskostnad.


Mina kunder sänker vanligtvis sina kostnader per klick med 10-40% och vissa fall mycket mer.


Så om du idag exempelvis endast spenderar 275 kr per dag på att köpa klick och sparar ca 25 % (inte så svårt). Så kommer du att spara över 2000 kr per månad – varje månad.

Det innebär att din investering för utbildningen skulle betala sig själv. Inte bara en gång utan varje månad om och om igen!


En av de största lögnerna när det gäller Internet är att allt är gratis. Inget är gratis, särskilt inte andras erfarenhet förpackade på ett användbart sätt.

Annonsering via Messenger är inte något som du vill misslyckas med. För om du gör det på fel sätt så kan det snarare skada relationen som du har med dem.  


Jag vet personer som inte kunnat använda Messenger på rätt sätt som har börjat irritera sina kunder för att de använder fel strategier och tekniker när de "härjar" runt i Messenger. Jag kommer att visa dig hur du gör det på rätt sätt.


Du kommer aldrig att få några garantier från Facebook eller pengarna tillbaka där. 

Höjdarna på Facebook kommer inte sova sämre om du har råkat göra ett stort misstag. 

När de fått dina pengar så är dem borta. Men jag backar upp mitt erbjudande idag med 100 % pengarna tillbaka. 


Facebook kommer aldrig lära dig hur du kramar ut sista droppen ur annonserna eller hur du kommunicerar på Facebook – men det kommer jag att göra. Därför kan du inte förlora.


För din framgång Online

Vanliga Frågor (FAQ)

När var denna kursen senast uppdaterad?

Hur lång är Messenger Masterclass?

Vilken svårighetsgrad kan man säga att det är på kursen?

Är kursen användarvänlig? Kommer jag att kunna använda det jag lär mig direkt?

Hur är det med priset?

Om vi är flera på företaget/marknadsavdelningen som vill gå kursen, kan vi få grupprabatt då?

Kan jag se kursen på mobilen eller i min läsplatta?

Kan jag göra avdrag för denna kurs för företaget jag jobbar för eller mitt egna?

När startar kursen? Och när slutar den?

Vad händer om jag inte gillar kursen?

Har du några fler frågor om kursen? Kontakta mig här så hjälper jag gärna till.

Copyright 2018 - All rights reserved - JonasCarlstrom.se | Personskydd | Kontakt | Facebook Disclaimer