Priser & Program

Få din egna "Lead Machine" system på plats för att generera trafik, leads och nya kunder på autopilot.

LEAD MACHINE Systemet 

LEAD MACHINE WORKSHOP

DE FLESTA STARTAR HÄR


GRATIS


  • Lär dig vad som ingår i en Lead Machine för att få 5X fler till ditt nyhetsbrev & omvandla dem till nya kunder - varje månad på autopilot under denna 30 min korta workshopen som du kan se bekvämt online. 
  • Vi visar dig den strategi som vi använder och varför den fungerar så bra för oss och våra kunder.
  • Så fort du fyllt i ditt förnamn och din e-post (efter at du klickat på knappen nedan) så kan du starta videon direkt.

LEAD MACHINE Coaching

FÅ VÅRT "SYSTEM" & PERSONLIG HJÄLP


3 800 kr /mån

x 12 månader


Få tillgång till alla detaljer via vår "Lead Machine" online-kurs, verktyg, mallar, kampanjer. Det ihop med vår support och hjälp så får du en egen "Lead Machine" på plats snabbast möjligt.

  • LeadMachine™ Online Program 6 träningsmoduler med 12 månaders support
  • LeadMachine™ LIVE coaching varje vecka med Jonas
  • Tillgång till Jonas tidigare online kurser (värde ca 8 000 kr).
  • Tillgång till Jonas team och nätverk av tekniker, utvecklare, ehandels-experter och marknadsförare.

För att säkerställa att du kan få bra resultat med "Lead Machine" behöver vi veta lite mer om din verksamhet och dina mål.

PAID SOCIAL
Agency (Beta)

LÅT OSS SKÖTA DINA KAMPANJER


FULLBOKAT!

Paid Social "ROAS" Selling Machine


  • Jonas och hans team av experter sköter er Paid Social (Facebook/Instagram/YouTube Ads) eller Google Ads.
  • Vi hjälper dig med skala upp din försäljning. Med fokus optimering, copywriting, analys och hantering av annonskampanjer.

För att reda på vilka saker du behöver hjälp med så behöver vi veta lite mer om din verksamhet och dina mål.

Vanliga frågor om Lead Machine (FAQ)

Vem är coachingprogrammet för?

Det är gjort för dig som har en onlineverksamhet igång t.ex. B2B, onlinekurser, coaching eller driver en etablerad e-handel. Dvs du eller ni omsätter mer än 500 000 kr per år, om ni inte är helt nystartade.
Det är gjort för dig som är en rutinerad frilansare eller byråägare som har ovan nämnda företag som kunder och vill ha ett bollplank och vägledning från branschexperter för att få ännu bättre resultat för dina kunder.
Förutom det så är det för dig om du vill att du och ert team skall få full kontroll på siffrorna, ha expertkunskapen in-house, bli en bättre beställare framöver och ha ett "par extra ögon" som kan spara mycket pengar och frustration.

Vad kommer jag få ut av programmet?

Kursplanen: När du har gått med i programmet får du omedelbart tillgång till onlineversionerna av våra Quiz/Content, Facebook-Ads och e-postmarknadsförings program i videoformat. Det är samma utbildningssystem som jag själv använder när jag utbildat nybörjare på byrån som sedan haft hand om kunder med annonsbudget i miljonklassen. Därefter har jag finjusterat och förbättra och uppdaterat detta innehåll efter feedback från +100 personer ifrån coachingprogrammet.

Live-konsultation: Dessutom kör jag varje vecka 60-120 minuters utbildning och ger dig personlig feedback. Du får tillgång till alla live-call samt även tillgång till vårt bibliotek med tidigare utbildningar/inspelningar om du inte kan vara med live. Vi har nu nordens absolut största bibliotek med inspelningar där vi tagit upp alla möjliga tänkbara saker inom ämnet utöver det vi lär ut själva kursplanen. Här hittar du enkelt tidsstämplar till de avsnitt för just de delar som du vill se, som vi har förklarat eller visat en på demo på.

Vår Community: Som medlem kommer du att ansluta dig till en unik grupp av drivna företagare, marknadsförare och experter som också vill få sina företag att växa och som delar med sig av vad som fungerar. Varje dag svarar jag och medlemmar på varandras frågor, delar nya idéer och stödjer varandra. Våra medlemmar inspirerar mig varje dag och jag vet att du kommer att känna på samma sätt. Det är framför allt denna del som bidrar till att programmet blir mer och mer värdefullt.

Resultat: Se den här sidan för några av våra kunders fina resultat med programmet

 

Hur mycket tid behöver jag lägga åt för att lyckas med detta?

När du väl har gått med i programmet får du omedelbar tillgång till de delar du behöver och kan direkt få kontakt och feedback på dina nuvarande kampanjer och på svar på frågor från kursplanens innehåll. Du bestämmer själv över takten när du går igenom "Lead Machine" programmet 6 träningsmoduler och hur engagerad du är med gruppen. Vilket innebär att du kan gå programmet även om du får fullt upp med andra saker under vissa veckor.

De personer som har mest framgång i coachingprogrammet spenderar ca 2-3 timmar per vecka i att gå igenom strategierna via mina videolektioner och 2-3 timmar på att och få dem på plats under de 6 första veckorna. En mindre investering med tanke på de fina resultaten våra medlemmar ser redan under den första månaden, med potential att dubbla storleken för ditt företag online under det första året.

Hur mycket kostar coaching programmet?

Detta coachingprogram är inte prissatt för massorna. Det är bara för en mindre grupp personer. Eftersom jag och mitt team spenderar mycket tid med medlemmarna varje vecka och att vi värdesätter vår tid och kunskap så är inte programmet heller billigt. Jag brukar säga så här: "Om du tror att du kommer att sälja för minst 3800 kr EXTRA varje månad (plus din marginal på det du säljer) med min och programmets hjälp jämfört med på egen hand- så är det nog en bra investering för dig". Jag tror dock att du har ambition att öka din försäljning per månad mycket mer än så. Investeringen är alltså ca 3800 kr per månad under 12 månader då det är lite beroende på vilket betalalternativ du väljer.

Exempelvis om du idag säljer för ca 38 000 kr per månad så behöver du "bara" öka försäljningen med ca 10% för att räkna hem investeringen med mitt program. Säljer du för 380 000 kr per månad så räcker det endast med ca 1% förbättring för att räkna hem den investeringen. Det är också av den anledningen som vi har ett "strategisamtal" innan, för att få reda på vilken potential du har med programmet och säkerställa det är rätt för dig just nu eller inte.

 

Hur mycket kostar det för att ni skall göra alla delarna åt mig? För att kunna ge dig ett seriöst pris så behöver vi veta vilka delar i systemet som ni behöver hjälp med och i vilken omfattning. Det är därför som vi behöver att ett samtal med dig först för att veta vilka saker du själv kan få på plats och vilka saker du behöver hjälp med. Likaväl om du endast behöver hjälp med setupen eller även vill ha löpande hjälp ifrån oss (tex. Facebook ads management eller e-post marknadsföring). När vi har den bilden så får du en offert från oss som oftast hamnar på en bit över 9 500 kr per månad. Men vi förklarar mer under samtalet och kan ta fram ett skräddarsytt erbjudande för dig efter det.

Vilka andra kostnader tillkommer för programvaror eller verktyg? 

Det kan finnas ytterligare programvarukostnader för att din leadgenereringskampanj ska fungera. Detta inkluderar saker som mjukvara för målsidorna,, e-postmarknadsföring etc. Programvarukostnaderna varierar vanligtvis upp till 700-1000 kr / månad beroende på hur mycket du vill automatisera och vilka programvara du behöver.

Vi har redan hjälp av en Facebook-byrå idag eller person som jobbar med Facebookannonsering hos oss, är detta program ändå något för oss? 

Absolut. Tanken med en 'LeadMachine" är att lägga till en extra väg in med billigare trafik till er målgrupp (via t.ex. ett quiz) en sådan kampanj kan läggas till "ovanpå" era befintliga konverteringskampanjer som ni har igång idag. Men också för att snabbt bygga en e-postlista så att ni kan kommunicera med fler utan att ni måste annonsera varje gång ni vill nå personer i målgruppen. Många har ett nyhetsbrev idag men har inget effektivt sätt att få listan att växa. De flesta skickar enbart email till befintliga kunder (ca 1-2% av besökarna).

Det ni får lagt till med en 'Lead Machine" är den viktiga uppföljningen via automatiska email serier som 'utbildar' potentiella kunder om ert erbjudande. Bara genom att lägga till detta steg så brukar investeringen för hela programmet vara betald. Ni själva eller er Facebookbyrå sköter Ads Manager och med LeadMachine så får ni alla dessa tre saker att samverka. Dvs. billigare trafik via t.ex. quiz, ihop med en smart automatisk uppföljning via e-post för ett bättre samlat resultat. På så vis så bygger ni även en värdefull tillgång (e-postlista ni kan kommunicera med nästa gratis) samtidigt som ni annonserar.

GRATIS FB WORKSHOP

Hur du kan få 5X fler till ditt nyhetsbrev & omvandla dem till nya kunder - varje månad på autopilot.