SDR
(Sales Development Representative)

 • Flexibelt Distansarbete
 • Grundlön + Provision
 • Utbildning inom sälj & prospektering

Carlstrom Coaching består av två avdelningar, den ena utbildar e-handlare och företagare hur de kan öka sin försäljning med hjälp av annonsering på Facebook och Google. Detta genom ett gediget utbildningsmaterial i kombination med coaching och en support i världsklass.

Den andra är vår byråtjänst där vi hanterar och optimerar företags annonsering på Facebook, Google och YouTube löpande.

Vårt mission är att hjälpa 10 000 företagare att lägga grunden för sitt drömföretag genom att öka sina kunskaper och handlingskraft "in-house". Den vanligaste anledningen till varför företag misslyckas är att de inte har något pålitligt system för att generera nya kunder och behålla dem effektivt. Det är dessa "maskiner" som vi hjälper dem på plats via våra två flaggskeppsprogram Facebook Lead Machine™ (Facebookannonsering & e-postmarknadsföring) och Google Sales Machine™ (Google Ads & YouTube Ads).

Genom att arbeta på Carlstrom Coaching så kommer vara med i ett snabbväxande företag, men tillräckligt litet för att du skall spela en avgörande roll för att forma vårt sätt att arbeta på distans under ansvar och ingå i ett team under uppbyggnad med stora mål och ambitioner.   

Som SDR (Sales Development Representative) på Carlstrom Coaching arbetar du tätt med både sälj- och marknadsavdelningen. I samrådan med marknad skapar du processer för att få kvalificerade leads som leder till mötesbokningar, som sälj sedan fortsätter dialogen med. Du arbetar datadrivet och motiveras av att arbeta med research, Social Selling och att koppla ihop rätt människor med varandra. Kanske har du tidigare varit en säljare som har insett att det är mycket roligare att skapa relationer än att stänga affärer? Då kommer du passa perfekt i rollen!

Teamet finns idag i Göteborg och Varberg, vi letar nu efter personer att anställa som kan jobba på distans för att ingå i vårt team.

Vad du kommer att göra

 • Kartläggning av företag. För att ta reda på om en lead är kvalificerad krävs det att det finns ett behov för våra produkter och tjänster och för detta krävs det gedigen research.
 • Hantera, vårda och växa din pipeline av potentiella affärer genom att följa upp både inkommande leads från marknadsföringskampanjer och egenprospekterade leads
 • Utför ofta den första kontakten (både nya leads och för leads som visat intresse via våra egna aktiviteter). Den initiala kontakten sker numera ofta via sociala medier, email eller telefon.
 • Analysera och avgöra om ett lead är kvalificerad eller inte.
 • Hantera och rapportera dina dagliga aktiviteter och resultat med CRM och interna verktyg.
 • Ha ett tätt samarbete med säljare och marknads för att arbetet bedrivs på bästa möjliga sätt.
 • Hålla dig uppdaterad inom området digital annonsering och våra olika produkter/tjänster.
 • Delta och aktivt engagera sig i löpande träning för att utveckla sig i en säljande roll.
 • Lär dig nya saker och öka dina färdigheter (det är ok om något av detta är nytt för dig!).

Vi ser gärna att du har följande egenskaper och erfarenheter:


 • Erfarenhet av prospektering
 • Erfarenhet av kalla samtal
 • Passionerat intresse för digital marknadsföring, e-handel och försäljning.
 • Vana av att arbeta med ex. CRM, olika typer av säljverktyg och LinkedIn  
 • Lösningsorienterad och konsultativ i relationen till kunden
 • Social och orädd, bekväm att kliva utanför din comfort-zone
 • Bekväm att arbeta i team men även van att ta eget ansvar
 • Målmedveten och driven.
 • Har en hög arbetsmoral och gillar att arbeta i ett högt tempo.
 • Talar och skriver flytande svenska samt engelska
 • Erfarenhet av att kontakta e-handlare/småföretagare eller likande ses som ett extra plus.

För att trivas i rollen:

Som person är du genuint intresserad av andra människor, deras verksamheter och utmaningar. Du älskar att använda mobilen och datorn som verktyg för att skapa relation och boka möten. Du är modig, tycker om att ta initiativ och att skapa digitala processer som underlättar mötesbokningen. Andra beskriver dig som nyfiken, analytisk, social och en riktig lagspelare. Detta i kombination med ett stort intresse för digital marknadsföring, e-handel och försäljning. För att få andra att bli intresserade så krävs att de pratar med någon som är passionerad över produkten och tjänsten och för vår bransch i allmänhet.

Då kommer du passa perfekt i rollen!

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder en blandning av konkurrenskraftiga fördelar och förmåner, beslutsamma för att öka din prestation, samtidigt som du investerar i din professionella utveckling och ledarskap.
Om du vill bli en del av ett ungt, framåtriktat företag där du arbetar med drivna och ambitiösa kollegor, då är Carlstrom Coaching rätt för dig. Att arbeta i ett snabbt växande företag innebär att du kan växa och utvecklas snabbare än i andra miljöer. Uppnå dina karriärmål på månader istället för år!

Vi erbjuder:

 • Grundlön 20 000 kr vid heltidsarbete
 • Förmånlig provisionsmodell där du kan påverka din lön själv
 • Mycket goda utvecklingsmöjligheter till ledarpositioner
 • Meriterande utbildningar inom försäljning och inom digital marknadsföring!

Att arbeta på distans är ett permanent alternativ hos oss!

Det är inte vart du arbetar någonstans som betyder mest, utan effekten du får.

Våra produkter och tjänster levereras på distans och det är något vi vill anamma även i vårt arbete. Vi kommer att fortsätta att investera i verktyg och teknik för att ge våra anställda möjlighet att arbeta hemifrån, på kontoret eller en blandning av båda.

Om du har några frågor angående jobb eller vår rekryteringsprocess kontakta  jonas@jonascarlstrom.se Observera att vi inte accepterar några e-post ansökningar på grund av GDPR, använd formuläret på denna sida.

Våra Lediga Jobb

Sales Development Rep / Social Prospektering

- Flexibelt Distansarbete

- Grundlön + Provision

-  Utbildning sälj & prospektering

Skicka din ansökan nu!

OBS! LÄS ALL INFO OM JOBBET INNAN DU ANSÖKER
Namn*
Efternamn*
Telefon*
Varför skulle du vilja jobba med oss?
0 of 500
Varför tror du att du skulle passa in i vårt team?
Ladda upp ditt CV / Personliga brev här:
DRA OCH SLÄPP DINA FILER HÄR ELLER
LADDA UPP MED KNAPPEN
 
HÄR ÄR NÅGRA AV VÅRA +120 KUNDER

"Jonas och hans FB Lead Machine 'överlevererar'. Vi har sålt för 500 000 kr som resultat av programmet och vi har nu en maillista på +31 000 personer!"

Torbjörn Sandblad, 
E-Commerce Manager 

MYOROFACE.COM

Hej,

Är du vår nästa stjärna?

Jonas är grundare av Carlstrom Coaching som utbildar entreprenörer och e-handlare som vill ha större kontroll och kunskaper "in-house". De som går i hans coaching program får ett bevisat system att följa och någon att bolla med och få expert-feedback under tiden. Jonas driver också Lead Machine Agency där han och hans team sköter Facebook- & Google annonseringen helt åt några få företag efter samma modell som utbildningen.

[Pink Frog Marketing AB] VD