Om du är ny på webbplatsen, så skall du veta vad jag tror på. För att lyckas med din Internetmarknadsföring så är det främst 3 saker som du behöver ha koll på:

 

    1. Ditt erbjudande – vad är det som gör att dina kunder väljer just ditt erbjudande istället för andras? hur utformar du dina annonser? Vilken anledning ger du dem att agera idag? Hur kan du positionera dig, din produkt eller tjänst på ett attraktivt sätt?
    2. Kostnadseffektiv trafik – om du inte kan driva trafik till ditt erbjudande(din webbplats) så är det som att ha en snygg butik mitt ute i skogen som ingen känner till eller kan hitta.
    3. Konvertera trafiken till inkomster – det är här som du kan maximera din lönsamhet genom att få fler att agera på ditt erbjudande (utan att öka trafiken till din webbplats).

 

De kampanjer som har varit mest framgångsrika för mig och för mina kunder har dessa tre saker på plats. Mitt bästa tips till dig är att du verkligen fokuserar på att förbättra dessa 3 saker (om du inte redan gör det). Det är också precis vad vi fokuserar här på denna webbplats.

 

Varsågod här nedan hittar du ett urval av artiklar, videor och webbseminarier som jag har skapat. Se till att du prenumererar på vårt nyhetsbrev så får du reda på när nästa guide postas.

 

Hur du lyckas med Facebook annonsering

Hitta kunder 4-7 gånger snabbare med Google Adwords (videokurs)

De 8 vanligste misstagen med Google Adwords…

5 Fördelar med att annonsera utanför Google

Hur du skapar trafik med din blogg (videoserie)

Dubbla din konvertering för din e-handel (webbseminarium)

Ca 96 % av webbtrafiken konverteras aldrig… fram till idag!

+30 gratisvideor: Hur du skapar en proffsig webbplats (WordPress kurs)

 

Suger dina säljtexter & säljbrev? (Copywriting)

“Konsten att skriva så att folk handlar sikta på hjärtat så öppnar sig plåboken” (webbseminarium)

 

4 tips för att spara tid & producera mera

Hur jag väljer webbhotell – sparar pengar och frustration

Vem snodde våra kunder? Och HUR vi får dem tillbaka…