Vi coachar e-handlare att överträffa sina mål med Facebook annonsering.

Låt oss hjälpa dig att nå dina största affärsmål


MEDVERKAT PÅ:

STÅR DITT FÖRETAG OCH STAMPAR?

Det mest pålitliga sättet att skapa stora vinster - är med effektiv annonsering.


Jonas hjälper e-handlare och entreprenörer att sälja mer online med Facebookannonsering & smart e-postmarknadsföring.

Han är grundare av Carlstrom Coaching och Jonas har förvaltat över 25 miljoner i annonsbudget de senaste åren. Han har bl.a. jobbat på byråsidan (Millstone Group, Pineberry och Star Republic) och som digital marketing manager på Mat.se och NA-KD.com.

Nu driver han ett utbildningsprogram online, där han lär och coachar företagare exakt hur de själva kan skapa lönsamma annonskampanjer, utan att behöva en byrå.

Hur kan vi hjälpa dig?


Väx, automatisera och skala upp din annonsering med de senaste verktygen och beprövade strategierna.

ÄR DU EN STARTUP?

0-2 milj. kr

Låt oss hjälpa dig att komma igång med din annonsering med våra strategier, verktyg och support som ger dig ett försprång direkt. Vi har redan gjort testerna, misstagen och analyserna. Allt du behöver göra är att följa enkla instruktioner, verktyg och luta dig emot vårt mentorskap varje vecka. Då får du en 'orättvis' fördel över din bransch och marknad från start.

SÖKER DU TILLVÄXT?

2-10 milj. kr

Om du redan tjänar pengar men ditt företag har nått en platå, då kommer vår avancerade utbildning att hjälpa dig och ditt företag att växa snabbt utan att öka din arbetsbelastning. Du kommer att få nya strategier och ett veckovis mentorskap som tar dig förbi hinder och håller dig på rätt kurs mot ett företag som omsätter +10 miljoner.

ÄR NI ETABLERADE?

+10 milj. kr

Du redan äger eller jobbar för ett etablerat företag och vill skala upp till nästa nivå. Men du inser att man inte kan vara expert på allt och vill gärna ha en "expert" i bakfickan, som kan ge er det genombrott ni behöver för att bli dominerande i din marknad och öka vinsten.

"Alla tror att försäljning online måste vara komplicerad. Du kan inte fått ett företag att växa om det är komplicerat. De två nycklarna till ett förutsägbart, lönsamt och skalbart företag är enkelhet och effektivitet. Det är därför vi finns till och vår metod är din "maskin" till ett enkelt och effektivt företag." - Jonas Carlström, Grundare Carlstrom Coaching

KUNDERS FEEDBACK

Vad andra säger...


Vi är ett pålitligt gäng med lång erfarenhet, men det  är inte fel att höra vad andra säger om oss. Särskilt när det är komplimanger som dessa...

Magnus Meijer

Grundare, Bumpy.se

"Innan jag startade Jonas program var Facebook annonsering ett svart hål som jag stoppade in pengar i utan att veta vad jag fick tillbaka.

Förändringen har gjort att försäljningen har tripplats jämfört med samma månad förra året och då är detta under pågående Corona pandemi! Facebook annonseringen står för en väldigt stor del av denna ökningen.
Nu har vi fått full koll på hur vi snabbt och enkelt ser att vår facebook annonsering är lönsam och vad vi behöver justera. Har du en fungerande business men inte fått lönsamhet eller känner att Facebook annonsering är svårt, så tveka inte att gå med i programmet!"

Åsa Skeppstedt

Ägare, Tehusetjava.se

"Är så otroligt glad att jag gick med i Jonas program. Vi tappade i butikerna men håller uppe försäljningen tack vare alla kunderna från vår "LEAD MACHINE" som vi fått på plats med programmet. Jag insåg vikten av att hitta rätt målgrupper och tjusningen i att automatisera.

Det är väldigt tillfredsställande att se nya leads (prenumeranter på nyhetsbrevet) komma in som sen konverterar. Sen har det varit guld för mig att ha tillgång till regelbunden konsultation och Jonas ställer alltid upp med att dela med sig av sin kunskap. Vi har fått fantastiska resultat och vår omsättning online har ökat över förväntan!"

Per Svanström

E-com expert & owner, Belysningsdesign.se

"If you want to make more money, get better results, have happier customers, broaden your own horizon while you have a lot of fun and learn more than you thought was possible - then you HAVE TO do business with Jonas.

I have yet to meet anyone that I could so strongly recommend than him. Every time I have had a business meeting with Jonas I have learned something. I have had my own ideas challenged and developed and still he makes me feel special. Jonas is truly a pure blood professional and I congratulate any company that work with him and and can only feel sorry for those that don't, while I cant help hope that my competitors are the latter."

AnneSofie Ampeen 

Grundare, Slöjdmagasinet.se 

"Jag gick praktiskt taget från hobbyverksamhet som jag drev på lediga stunder vid sidan av min anställning, till att sälja för 10 000 kr/dag!

Herre min Gud, det bara väller in beställningar. Är verkligen tagen på sängen och kan egentligen inte fatta det! Tack Jonas!"

(Läs mer om AnneSofie här)

Anton Askenström

Grundare, Swedishtonic.com

"En försäljningsökning på 10x gånger!

Det var vad som hände när vi började jobba med Jonas och Facebook & Instagram annonsering strukturerat och efter ett system."

Johan Svenring

Grundare, Ehandelstips.se

"Vill du bli bättre på Facebook Ads och maxa din försäljning kan vi varmt rekommendera Jonas Carlströms program online. Passar marknadsförare, entreprenörer, e-handlare och coacher"

System, verktyg &

coaching som får ditt företag att växa SNABBT!