3 steg till framgång på Internet + fler vanliga frågor besvarade

Lär dig de tre viktiga stegen som har bevisat sig skapa förmögenheter för så många. Denna artikel fokuserar på dessa tre steg och kommer att hjälpa dig i resa mot framgång.

Att skapa en förmögenhet är en satsning som du inte kan behandla lättvindigt. Att skapa stora inkomster kräver att du följer ett bevisat system som guidar dig under resan. Om du inte använder och följer ett redan bevisat system så kommer dina odds att lyckas minska dramatiskt.

Denna artikel tar upp de tre första stegen du behöver för att överkomma tidigare nederlag och klättra till toppen.

Omge dig med personer som lyckats med det som du vill uppnå.

Har du någon gång hört uttrycket ”omgivningen färgar ditt liv”? Använd detta uttryck till din fördel genom att omge dig själv med framgångsrika personer och som visar dig att allt detta är fullt möjligt. Spenderad tid med dessa personer kan motivera och hjälpa dig att arbeta smartare och ge dig massor av nya idéer. Samtidigt som spenderad tid med ’likasinnade’ kommer att hjälpa dig att stå emot de negativa känslor som ofta familj och vänner uttrycker.

Avbilda och använd.

Fick du också lära dig att aldrig stjäla? Om du vill skapa dig stora inkomster så kommer du att behöva knycka idéer till höger och vänster. Men ta aldrig någon idé rakt av, utan anpassa den till din verksamhet, kunder och marknad.
Självklart skall du genomföra dina egna marknadsföringsplaner men undersök ofta hur andra marknadsför sina produkter och tjänster.

Vad kan du lära ifrån dem?
Vad har fungerat och vad har inte fungerat för dem?

Avbilda och använd bara de marknadsföringsplaner som du vet fungerar.

Du behöver inte uppfinna hjulet, modifiera systemet efter dina förutsättningar och utforma ditt eget. Du kan göra denna undersökning gratis eller så kan du spendera pengar på den. Att arbeta med en mentor eller coach kostar pengar men kommer att vara väl värt det. Självklart kommer det att krävas en investering i tid eller pengar för att komma till toppen, men se bara till att vara flexibel och göra vad som än krävs för att du skall lyckas.

Om du inte gillar den ekonomiska situation dina föräldrar hade vid din ålder – se då till att göra något annorlunda.

Dina föräldrar hade troligtvis en annan syn och attityd till hur man skapar stora inkomster (det har mina med all säkerhet 🙂). De kanske tycker att den ’rätta’ vägen är att arbeta för samma företag hela sitt liv och spara sina pengar. Medan många miljonärer idag har egna hemmabaserade företag, så tiderna har förändrats.

Med det ’gamla’ tanksättet som dina föräldrar kanske har än idag så kommer även rädsla in i bilden. En rädsla som kan få dig att stanna upp helt. Det du behöver idag är; tro och hopp om att även du kan lyckas. Vad kan då vara bättre än att lära sig ifrån personer som överkommit sin rädsla och som kan visa dig vägen? Gå inte ensam på färden, lär dig utav proffsen och mest av allt – tro på dig själv.

Jonas Carlström

Nu över till ett par vanliga frågor som vi har fått in angående det omtalade e-Coaching programmet.


Fråga # 3 – Vad gör jag om jag har frågor på det nya materialet som jag får varje vecka?


S: Vi kommer inte att låta dig hänga där oförstående, efter att du har sett/lyssnat och läst på varje veckas material så kommer du få dina frågor besvarade personligen utav mig, vad det än må vara som håller dig tillbaka eller berör din verksamhet på Internet. Eftersom du får tillgång till minst 4 timmars telefontid och VIP email så kommer du få möjlighet att få ALLA dina viktiga frågor besvarade (så börja samla ihop dem redan nu).

Fråga # 4 – Vad finns det för garantier för detta e-Coaching program?

S: Här är min garanti. Jag kommer att tillhandhålla allt du behöver och om du följer mina instruktioner så KOMMER DU INTE vilja ha pengarna tillbaka.

Allvarligt, så är det.

Som sagt detta är inte en e-bok (alla mina e-böcker kommer för övrigt alltid med 100 % pengarna tillbaka garanti). Detta program innehåller personlig träning (one-on-one), så jag kan realistiskt inte erbjuda någon pengarna tillbaka garanti eftersom jag investerar min egen tid som jag själv aldrig kan få tillbaka.
Du skulle då även ta en plats ifrån någon annan som skulle kunna vara med i programmet istället för att ha blivit avvisad. Som du förstår så skiljer sig detta mycket ifrån en e-bok.

Men vi kan göra en “deal” du och jag.

Om du inte är 100 % nöjd oavsett anledning, så låt mig få veta det innan tredje veckans träning börjar så får du pengarna tillbaka. Jo, det är sant – om du efter att ha genomgått halva träningen och inte är fullständigt nöjd med e-coaching programmet så långt, så skicka mig bara ett email så får du pengarna tillbaka. Är inte det tillräckligt schysst?

Fråga # 5 – Kommer inte detta program vara kvar i några månader? Kan jag inte bestämma mig senare?

S: Nej. Jag kan inte säga att vi kommer att sälja slut alla platserna på 12 timmar för det är troligtvis inte sant.
Men det kommer med all säkerhet finnas en hel del personer även denna gång som inte förväntade sig att detta e-coachingprogram skulle sälja slut så fort som gjorde (vilket det förväntas göra även denna gång).
Denna gång är faktiskt intresset ännu större (antalet personer som enbart vill ha förhandsinformation om programmet är idag dubbelt så många som sist). Det var snart ett halvår sedan vi hade förra programmet och vi har inte planerat in något nytt för 2008 eller efter det, så vill du lära dig hur du kan skapa sex-siffriga belopp på bara 3 timmars arbete om dagen.

PROGRAMMET ÄR STÄNGT FÖR NYA ANSÖKNINGAR

Lycka till!

GRATIS VIDEOTRÄNING:
Hur vi kan få 5X mer trafik & omvandla den till nya kunder - varje månad på autopilot.

Här är några av sakerna som jag kommer att avslöja under videon:

  • Hu vi kan lägga till +100 kvalificerade leads eller e-post prenumeranter per dag
  • Skapa billigare trafik än våra konkurrenter - och ofta sänka annonskostnaderna med upp till 400%
  • Bygga e-postlista med annonser på sociala medier billigare och snabbare än någonsin
  • Konvertera leads till betalande kunder  autopilot
  • Hur vi kan hjälpa dig att få detta på plats snabbt & smidigt