Hur du skapar en proffsig webbplats eller företagsblogg på 24 timmar eller mindre

Hur du skapar en webbplats eller företagsblogg på 24 timmar

Nu finns det inga ursäkter längre att inte ha en proffsig och seriös webbplats. En webbplats som kan marknadsföra dina eller andras (som affiliate)  produkter/tjänster.

Jag har redan fått email från totala nybörjare Online som har startat sin första webbplats med hjälp av vår nya webbplats: WordPress grundkurs. I denna artikel så skall jag ge dig snabbversionen av hur du med WordPressystemet kan ha din webbplats klar inom 24 timmar eller mindre.

Första anblicken på webbplatsen kan göra att vissa kan bli avskrämda och tror att de måste gå igenom alla videor på en gång. Vilket de flesta inte tror att de har tid med.

Så här får du min snabbversion
för att skapa en WordPressblogg:


  1. Köp ett domännamn och koppla ihop det med ett webbhotell (se video 1-3 – Modul 1)
  2. Installera WordPress (se video 5 eller 6Modul 1)
  3. Installera ett WordPress tema (din design) (se video 18 eller 19 – Modul 3)
  4. Börja publicera innehåll med text, bild, ljud eller video (se hela Modul 2)
  5. Gå igenom resterande videor allt efter som du behöver lägga till eller ändra saker på din blogg.

Där har du det!

Om du redan har en webbplats idag –
lägg till en företagsblogg!

Har du redan en webbplats idag så är mitt tips att du skapar en undermapp som t.ex. heter ’blogg’ och så installerar du WordPress i den mappen och länkar sedan till bloggen från er befintliga hemsida. För har du redan en befintlig webbplats (domännamn och webbhotell) då kan du hoppa över Modul 1.

Följer du bara med i videorna så kommer du att ha en webbplats klar inom 24 timmar. Anledningen till att jag skrev 24 timmar och inte kortare är för att det ibland tar upp till 24 timmar att koppla ihop domännamn och webbhotell om du har köpt dem på olika ställen.

En sak till…

Har du trots denna Wordpress hjälp inte har tid att skapa webbplatsen själv, så skicka då bara personen som skall göra det till vår webbplats WordPress grundkurs. Personen ifråga behöver inte ens vara datakunnig, det räcker om han eller hon kan följa enkla instruktioner, agera och inte vara rädd för att göra lite små misstag här och där.

Vikten av att skapa rätt arbetsvanor

Jag avslutar med den punkt som jag nu i efterhand insåg hade störst påverkan på mina resultat. Det är att skapa rätt arbetsvanor. Detta är speciellt viktigt för dig som arbetar på deltid (dvs. på kvällar och andra lediga stunder). En av de viktigaste vanorna du kan lägga till med är att arbeta med din Internetverksamhet lite varje dag.

Du behöver ha regelbunden kontakt med din verksamhet för att hålla dig motiverad och för att göra regelbundna framsteg. Många av mina bästa idéer kommer till mig när jag är ute och promenerar eller skall somna på kvällen. Skulle jag inte jobba med verksamheten lite varje dag så tror jag att dessa undermedvetna idéer skulle sluta komma till mig.

Hitta de områden som du vet att måste bli bra på  t.ex. så behöver du kanske bli bättre på att skapa trafik till dina erbjudanden som Internetentreprenör eller hur du publicerar innehåll. Avsett då tid för att lära och öva på dessa områden. För det kommer aldrig bli ‘lite tid över’ om du inte avsätter tiden och prioriterar!

Personligen så brukar jag börja beta av det jag måste göra under dagen och belönar mig sedan med att tex. få se en inspirerande video som går igenom nya tekniker och strategier inom de ämnen som jag verkar inom. Men det är efter jag agerat!

Så har du inte din webbplats Online ännu så har du nu världens möjlighet att fixa det. Och du kan fixa det inom 24 timmar om du bara fokuserar på det.

Vi ses!

Glada hälsningar

Jonas

PS. Jag kommer i framtida artiklar skriva om hur du skapar trafik till din webbplats och hur du ALDRIG får slut på idéer till bra innehåll (även om du just nu inte tror att du kan skriva en rad, som någon skulle vilja läsa)

GRATIS VIDEOTRÄNING:
Hur vi kan få 5X mer trafik & omvandla den till nya kunder - varje månad på autopilot.

Här är några av sakerna som jag kommer att avslöja under videon:

  • Hu vi kan lägga till +100 kvalificerade leads eller e-post prenumeranter per dag
  • Skapa billigare trafik än våra konkurrenter - och ofta sänka annonskostnaderna med upp till 400%
  • Bygga e-postlista med annonser på sociala medier billigare och snabbare än någonsin
  • Konvertera leads till betalande kunder  autopilot
  • Hur vi kan hjälpa dig att få detta på plats snabbt & smidigt